سيستم فروشگاه با اين امكانات نيازمندم

novinpardaz

Member
سلام عزيزان
سيستم فروشگاه با امكانات زير نيازمندم. اگه كسي داره پست بده.
علامت هاي ستاره دارد = * ضروري يعني حتما داشته باشد . اگر اين علامت كنار تيتر نبود به اين معني كه نباشد اشكالي ندارد.

** - نمايش كليه محصولات به صورت رديفي در صفحه اصلي ( بطوريكه توضيح داده شده درمورد محصول هم همراه داشته باشد)
- آجاكس بودن كامل سيستم ( هم بخش كاربري هم بخش مديريت )
**- تاريخ هجري شمسي
** - ذخيره اجناس خريداري شده توسط كاربر در بخش my cart يا همان سبد خريد.
**- نمايش محصولات خريداري شده كاربر از ابتدا تا انتها .
**- نمايش فاكتور خريد در بخش پروفايل كاربر
**- پرداخت با فيش بانك و بانك سامان.

YTERROR

Active Member
:) همچین چیزی براتون وشته بشه حدودا 200 تومان هزینه می بره سایت میهن نیک PayWare شو نگاه کن همه اینا رو داره واسه 40 محصول فکر کنم 100 تومان می گیره

موفق و پیروز باشید

novinpardaz

Member
خيلي ممنون دوست عزيز
كس ديگه چيز ديگه اي نداره null شده . يا براي فروش

مگه اینجا حراجیه ::eek:
نوین پرداز جان قبلا هم به شما Oscommerce رو پیشنهاد کردم ، هم کد باز هست هم فارسی شده با تاریخ شمسی وسیستم پرداخت داره و همه خصوصیات دیگه ای که خواستی منهای آژاکس
سنگینیشم می تونی با Catch کردنش حل کنی

YTERROR

Active Member
نوین پرداز جان قبلا هم به شما Oscommerce رو پیشنهاد کردم ، هم کد باز هست هم فارسی شده با تاریخ شمسی وسیستم پرداخت داره و همه خصوصیات دیگه ای که خواستی منهای آژاکس
سنگینیشم می تونی با Catch کردنش حل کنی

دوست عزیز اولا خود همین فارسی کامرس سفارشیش 400 تومان در میاد که خود سایت فارسی ساز داره میده ثانیا آژاکس هم نیست ثالثا همه اینایی که دارند قیمت می دن برنامه نویس هستند و خود نوین پرداز هم در جریانه همچین چیزی به این شکل اگه هم باشه پایین تر از این قیمتها نیست به جز اون چیزی که من معرفی کردم مال شرکت سامان که این دموشه : http://www.mihannic.com/payware/

+ گه این هم باز محدودیت فقط 40 کالا رو داره و این لفظ حراجی مال موقعیه که یک چیزی باشه و طرف بخواد و دیگران دشاته باشند و هر کس یک قیمتی بده نه که هر کس با یک هزینه ای بخواد بنویسه و .....

موفق و پیروز باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا