سيستم تبليغات

سلام!

من phpAdsNew رو دانلود كردم !‌ ولي نفهميدم چطور بايد ازش در نوك استفاده كنم!

من به دنبال يه موژول مديريت بنر هستم ! موژولي كه روي خود نوك هست خوبه ولي برحسب كليك report ميده!!

من report بر حسب تعداد view ميخوام!

كسي ميتونه چيزي به من معرفي كنه؟؟؟

ممنون :wink:

zfarhad2003

Member
شما با PHPadsnew مي‌تونيد هم بر حسب كليك و هم برحسب تعداد نمايش بانرها رو تنظيم كنيد و براي استفاده از آن توي ناك هم شما ابتدا بايد يك حوزه براي بانر خود تعريف كنيد و سپس از حوزه تعريف شده توي يك بلوك استفاده كنيد يا يه بلوك خودتون واسه اون بسازيد كه اتوماتيك بانرهاي اون حوزه رو بخونه
البته واقعا كار كردن با اين برنامه يكم حرفه‌اي گري مي‌خواد و تنظيمات پيچيده زيادي داره.

zfarhad2003

Member
oscommerce سيستم تبليغات خوبي داره ولي اين برنامه يك برنامه مديريت فروشگاه الكترونيكي است كه فكر نكنم كار درستي باشه بخواين با اين برنامه كل بانرها خود رو مديريت كنيد

نه آقا . بايد جدا باشه . فرهاد جان شما اگه با اين adnews كار كردي بگو چطوري با بنرهاي نوك لينكش كنم؟؟؟

ممنون!

zfarhad2003

Member
خوب من با adsnew كار نكردم زياد فقط اون موقعي كه برنامه رو پيدا كردم سعي كردم اون راهنمايي انگليسي كه توي برنامه بود بخون تا جاهايي هم پيش رفتم ولي بعد ولش كردم چون واقعا مشكله ولي انشاالله در آينده نزديك تصميم دارم اين سيستم رو فارسي كنم

اقا يكي لينك دانلود يكي از همين برنامه هاي خوب سيستم تبليغات رو بزاره ما هم يه فيضي ببريم

جدیدترین ارسال ها

بالا