انیمیشن سوپر احمدی نژاد در سرزمین سوپر ماریو

سلام
اين کليپ رو ساختم فقط به ياد دوران خوش بچه گيام که صبح تا شب مثل خوره ها مي شستم قارچ خور بازي مي کردم(البته الانم بازي مي کنم
يادش بخير فقط با اين تفاوت که اين بار قهرمانش احمدي نژاده(البته قهرمان که چه عرض کنم) با ورزن مسايل روز کشور
در مورد بحث فني کار حدود 5يا 6روز کاري زمان برده(حدود 50 ساعت) البته نه پيوسته
خيلي سريع وفشرده کار کردم وبيشتر مي خواستم سرعت عملم رو هم محک بزنم(البته وقت هم نداشتم) به خاطر همين سوتي زياد دادم

اما فکر کنم ديدنش خالي از لطف نيست
دوست داشتم ببينم نظر شما دوستان چيه
http://uplod.ir/w39ir3dc8nrf/__01-Desktop.m4v.htm
اینم نسخه با صداش
با تشکر ازmadmaster-3d و
linkinforever
عزیز

پیوست ها

• super-ahmadi.72.jpg
    super-ahmadi.72.jpg
    295.6 کیلوبایت · بازدیدها: 66
  • AAAAAA.jpeg
    AAAAAA.jpeg
    105.4 کیلوبایت · بازدیدها: 63
  • vs.jpg
    vs.jpg
    126.8 کیلوبایت · بازدیدها: 66
آخرین ویرایش:

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
پسر عالــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه بازیش
اگه خواستی بای با هم بازی The Ahmadi Nejad : Dark Night Editon یا The AhmadiNejad Begins رو بسازم مدل رو شیر کن ، منم بازی رو میسازم :green::paint:
چه خلاقیتی :)
خیلی باحال بود

madmaster_3d

Well-Known Member
اقا اگر نمیبرنمون خدائیش قشنگ بود. من هم برات یک موزیک توپ پیدا کردم. :lol: .خودم هم دوست دارم همکاری کنم با بچه ها. شما این موزیک که پیوست کردم رو بزار روی کارت که قشنگ تر هم بشه
البته ایده از خودت نیست مال بازیشه عین همین.
ولی همین که ساختی خیلی ارزش داره و زحمت

پیوست ها

• Super Mario RingTones.rar
    305.6 کیلوبایت · بازدیدها: 47
پسر عالــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه بازیش
اگه خواستی بای با هم بازی The Ahmadi Nejad : Dark Night Editon یا The AhmadiNejad Begins رو بسازم مدل رو شیر کن ، منم بازی رو میسازم :green::paint:
چه خلاقیتی :)
خیلی باحال بود
تو خیلی دوست داری با من همکاری کنی بشین مدل قالیبافو بساز بده به من ایده دارم در حد لالیگا برای ساخت مرتال کمبت احمدی نژاد با قالیباف:green:
در ضمن خیلی ممنون از تعریفت ولی انقدری که میگی با حال نبود اون چیزی که می خواستم نشد اگه می شد حتما روش صدا هم مینداختم

اقا اگر نمیبرنمون خدائیش قشنگ بود. من هم برات یک موزیک توپ پیدا کردم. :lol: .خودم هم دوست دارم همکاری کنم با بچه ها. شما این موزیک که پیوست کردم رو بزار روی کارت که قشنگ تر هم بشه
البته ایده از خودت نیست مال بازیشه عین همین.
ولی همین که ساختی خیلی ارزش داره و زحمت
ممنون از این که زحمت کشیدی وقت گذاشتی و صدا برام پیدا کردی اما این کار واسه من تموم شدست ودارم رو یه سری کار جدید کار می کنم ومتاسفانه وقت ندارم وهم حالشو
به خاطر همین شاید این پروژه را کامل فایلاشو بذارم همین جا تا صدا روش بذاری(سیستمم مثل کمدم هرجو مرجه باید بگردم دنبال فایل های این پروژه)
اگه کسی حوصلشو داره یه رندر مشت با منتال ری بگیره این رندر من با مایا سافت واره وهر فریمش فقط یه ثانیه تایم رندر برده(من سیستمم جواب نمیده)

بیا داداش اینم موزیک اتاری جمهوری ، 1 ساعت ساختش طول کشید:green:
آهنگت خیلی با حال بود کاش این آهنگ وصدا ها روقبل از شروع انیمیت داشتم تا با توجه به صدا ها برای انیمیت برنامه ریزی می کردم الان یه کم کار سخت می شه اگه بخوام اینا رو با انیمیت مچ کنم(بازم منون که واسه کارم وقت گذاشتی)

واقعا محشر بود
هم فنی هم مفهومی
خیلی وقت بود اینجوری نخندیده بودم.:lol:
البته خنده ی تلخه
خیلی ممنون
امیدوارم این جنگ احمقانه ایران وآمریکا سر هیچ پوج زودتر تموم بشه چون باعث تضعیف هردو کشور می شه ونهایتا دودش توچشم ملت میره

کارت خیلی زیبا بود ایول
گذاشتی دقیقا دمه رفتنش ساختی؟:green:
البته خیلی شبیه خوده اون اثری شده که با فلش زدن

آره دیگه اینو واسه گودبای پارتیش ساختم:green:
....

ویرایش شده توسط ماندانا

آخرین ویرایش توسط مدیر:

جدیدترین ارسال ها

بالا