برای ارتباط فلش و MMB این مبحث رو مطالعه بفرمایید:
ارتباط فلش با mmb
چگونه دستورات داخل فلشي كه در مولتي مديا بيلدر گذاشته شده به مولتي مديا منتقل ميشوند
حالا شما میتونید از این دستورات (Fscommand) در Swish استفاده کنید، اگر جستجو کنید مباحث بیشتری رو خواهید یافت که توضیحاتی در این مورد ارائه کردن.
سلام دوستان
من یه فایل swf ساختم که توش یه نوشته داره و میخام وقتی که رو نوشته کلیک شد یه فایلی اجرا بشه
خب اینکار میشه ولی حالا سوالم اینجاست که چرا وقتی ازین فایل خروجی میگیرم بحالت swf بیرون که اجراش
میکنم راحت اجرا میشه و فایل exe شم هم همینطور ولی وقتی که تو mmb میارمش نمیشه و باید حتمن تبدیل
به فایل exe کنم اون فایل فلشمو
من این کارایی رو که شماها گفتین کردم نشد
اینو که شما گفتی من نوشتم
الان مشکلم اینه که من یه دکمه مانند که نوشته هست درست کردم و گزاشتم تو سوئیش.بعد اونو دستور بهش دادم
مسه این
on (release) {
fscommand("mmb",'RunScript("ok")');
}
بعدم اینو من تو mmb فرا خونیش کردم با run script
حالا که اجراش میکنم 2تا فابل برام باز میشه یکی اتوران mmb و دیگری خود فایل فلش که با فلش پلیر باز میشه
دستور اسکریپت mmb هم اینه
("","Run("h:\saeidi poor\1.exe
خب من اینجا اون فیل swf رو exe میکنمش و اینجا فراخونیش میکنم.البته فلد fscommand رو هم ساختم و فایل
exe توش رو هم گزاشتم که میره میخونتش
حالا من سوالم اینجاس که چرا در حالت swf وقتی که مسلن من رویه نوشته کلیک میکنم نمیره نرم افزارو اجرا کنه
وحتمن باید فایل exe باشه؟
یکم کمکم کنید
و اینم نگا کنید برای تکمیلش
اینم کدهایی که استفاده میکنم ملاحظه کنید
PHP:
on (release) {
fscommand("mmb",'runscript("ok")');
fscommand("exec","setup.exe");
}
نمیدونم که چرا وقتی رو جمله نصب راه انداز قفل .......
کلیک میکنم دوباره همون فایل برام باز میشه ؟من اونو یه فایل Exe ازش ساختم که اینکار بشه واگرم نزارمش خب فایل swf ام خودش اینکارو تو mmb نمیکنه
میگید چیکار کنم