سوييش مكس و بيلدر

bermooda1389

New Member
سلام خدا قوت ميخواستم از اساتيد بزرگ سوال كنم چطور ميتونم توي سوييش مكس به بيلدر فرمان بدم؟
يعني يه فلش درست كنم و توي فلش دستور بدم كه توي بيلدر اجرا كنه اگه اشتباه نكنم توي انجمن بوده اما نمي تونم پيداش كنم ممنون

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
برای ارتباط فلش و MMB این مبحث رو مطالعه بفرمایید:
ارتباط فلش با mmb
چگونه دستورات داخل فلشي كه در مولتي مديا بيلدر گذاشته شده به مولتي مديا منتقل ميشوند

حالا شما میتونید از این دستورات (Fscommand) در Swish استفاده کنید، اگر جستجو کنید مباحث بیشتری رو خواهید یافت که توضیحاتی در این مورد ارائه کردن.

michealwiper

Active Member
برای ارتباط فلش و MMB این مبحث رو مطالعه بفرمایید:
ارتباط فلش با mmb
چگونه دستورات داخل فلشي كه در مولتي مديا بيلدر گذاشته شده به مولتي مديا منتقل ميشوند

حالا شما میتونید از این دستورات (Fscommand) در Swish استفاده کنید، اگر جستجو کنید مباحث بیشتری رو خواهید یافت که توضیحاتی در این مورد ارائه کردن.
سلام دوستان

من یه فایل swf ساختم که توش یه نوشته داره و میخام وقتی که رو نوشته کلیک شد یه فایلی اجرا بشه

خب اینکار میشه ولی حالا سوالم اینجاست که چرا وقتی ازین فایل خروجی میگیرم بحالت swf بیرون که اجراش

میکنم راحت اجرا میشه و فایل exe شم هم همینطور ولی وقتی که تو mmb میارمش نمیشه و باید حتمن تبدیل

به فایل exe کنم اون فایل فلشمو:shock:

من این کارایی رو که شماها گفتین کردم نشد

اینو که شما گفتی من نوشتم

الان مشکلم اینه که من یه دکمه مانند که نوشته هست درست کردم و گزاشتم تو سوئیش.بعد اونو دستور بهش دادم

مسه این
on (release) {

fscommand("mmb",'RunScript("ok")');
}

بعدم اینو من تو mmb فرا خونیش کردم با run script

حالا که اجراش میکنم 2تا فابل برام باز میشه یکی اتوران mmb و دیگری خود فایل فلش که با فلش پلیر باز میشه

دستور اسکریپت mmb هم اینه
("","Run("h:\saeidi poor\1.exe

خب من اینجا اون فیل swf رو exe میکنمش و اینجا فراخونیش میکنم.البته فلد fscommand رو هم ساختم و فایل

exe توش رو هم گزاشتم که میره میخونتش

حالا من سوالم اینجاس که چرا در حالت swf وقتی که مسلن من رویه نوشته کلیک میکنم نمیره نرم افزارو اجرا کنه

وحتمن باید فایل exe باشه؟

attachment.php

یکم کمکم کنید

و اینم نگا کنید برای تکمیلش

attachment.php

اینم کدهایی که استفاده میکنم ملاحظه کنید

PHP:
on (release) {
fscommand("mmb",'runscript("ok")');
fscommand("exec","setup.exe");

}

نمیدونم که چرا وقتی رو جمله نصب راه انداز قفل .......

کلیک میکنم دوباره همون فایل برام باز میشه ؟من اونو یه فایل Exe ازش ساختم که اینکار بشه واگرم نزارمش خب فایل swf ام خودش اینکارو تو mmb نمیکنه

میگید چیکار کنم

آخرین ویرایش:

michealwiper

Active Member
دوستان مشکل حل شد نمیخاد خودتونو بزحمت بندازین:):green:

خدارو شکر خودم تونستم مشکلشو حل کنم وبفهمم از کجا ایراد داشت

الان 12:15 نصف شبه من از ساعت 8 موقع افطار نشسم تا الان تونستم مشکلشو پیدا کنم

یه ایراد خیلی کوچولو داشت که متأسفانه با راهنمایی یکم اشتباه بضی دوستان من گمراه شدم.البته خودمم تقصیر کارما ولی خب ما ناشی هستیمو شما حرفه ای ببخشید

ولی عجب حالی میده این فلش تو mmb . پسر خیل باحال میشه :green:

اصن کارت پر زرق و برق میشه.باجلا میشه

حالا میشه گفت یه کار حرفه ای :green::green::green:

حالا میدونید مشکل چیبود :green::green: نخندین بهم ها

وقتی که تو mmb دستور RunScript رو مینویسیم و بعد باید بریم تعیین کنیم که چه کاری رو انجام بده یا بهتر بگم پارامتراشو مشخص کنیم

اونجا من جلوی دستور run آدرس یه فایل دیگ رو داده بودم که مربوط میشد به همین کار ولی خب ناکارآمد بود بهمین سادگی

آخیــــــــــــــــش راحت شدما:green:

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا