سول

سلام
چطوری میشه سایتی مثل راسخون طراحی کرد من دریم ویور وhtml رو بلدم یا همین مجید ان لاین ایا نرم افزاری هست که بشه با هاش این کار رو کرد
من نرم افزاری رو میخام که هم بتونم باهاش کار کنم و هم کم کم برنامه نویس رو یاد بگیرم
یه سوال دیگه این که این سایتها چطور کم نمیارن
این همه مطلب توش گذاشته میشه چطوری میفهمن فضاش تموم میشه

sharktech

کاربر فعال
به انجمن و دنیای برنامه نویسی وب خوش اومدی

اول اینکه با همین دریم ویور هم میشه برنامه نویسی کرد و اگه دریم ویور رو بلدی با همون ادامه بده که کارت راحتتر میشه.

بله برنامه های تحت وب پولی و رایگانی هستن که بشه بدون دونستن کمترین اطلاعی از برنامه نویسی و طراحی وب یه سایت کامل رو داشت.

سلام گفتی برنامش هست چه برنامه ای مثلا جوملا رو میدونم میشه این کار هارو با هاش کرد و هر چی بخای باش بسازی ثبت نام نمیدونم مدیریت حاای ن نرم افزار هایی که هست همون اچ تی ام ال و رو نهایتا مینویسن برنامش رو قالبش رو و دریم ویور هم برنامه نویسی باید بلد باشی مثلا سایت استاتیک بیا فرانت پیج میشه ساخت ولی من داینامی میخام تا ثبت نام و مدیریت رو داشته باشم مثل جوملا
ااما این رو هم بگم من به برنامه نویسای این رشته تو ایران احترام میگذارم و دست بوسشون چون اونا زحت کشیدن و کد هار رو یاد گرفتن و من دارم در اصل آماده خوری میکنم
اما این رو بگم ناچارم چون من از بد روزگار یا خوش روز
گار رشتم تاریخ هست و حدود سه ساله تو زمینه فیلم سازی و جلوه های ویژه رایانه ای کار میکنم و نمیتونم برنامه نویس رو یاد بگیرم
اینم که میخام سایت را بندازم سایت تبلیغات برای در امدد چون من الان سرمیاه برای رشته کاری خودم ندارم
اگه هم دوست داشتی با هم کار کنیم این شمارمه
09137403441

جدیدترین ارسال ها

بالا