سورس نرم افزار Fake Page Generator

Oghianus

Member
نرم افزار Fake Page Generator یا FP Gen نرم افزاری برای ساخت صفحات تقلبی ورود به سایت (Fake Page) می باشد.

این نرم افزار جنبه ی آموزشی دارد، لذا هرگونه استفاده ی غیر اخلاقی به خود شما مربوط می باشد.

در این سورس هدف این است که نحوه ی Replace کدن یک متن در یک فایل Notepad با MMB فرا گرفته شود.

138450566137361.jpg

دانلود با حجم 30 کیلوبایت

آخرین ویرایش:

Oghianus

Member
برای ساخت صفحه ی تقلبی برای ورود به سایت ها میاد (برای هک کردن)

در این جا مقصود از این سورس، آموزش Replace کردن است.

Singular

Active Member
سلام . این همه HotSpot Bitmap Line چرا گزاشتی ؟؟؟؟

به این مثال نگاه کن با یک HotSpot و Bitmap

http://up.persianscript.ir/uploads/f2e3-FP-Gen.rar

فقط اگزیت و مینی مایز دستم خورد پاک شد اونو خودت ایمپورت کن

تشکر از برنامه ات ...... توضیح بیشتر بده که دقیقا چیکار میکنه این برنامه ... ممنون

djpooya

Active Member
با سلام

خیلی سورس خوبی و کاربردی هست

سعی میکنم استفاده کنم ، در ضمن میخواستم بدونم صفحاتی که میسازه برای یاهو یا جی میل یا ... ؟

Oghianus

Member
آره دیگه. من روی یاهو و فیس بوک و جی میل و لایو تست کردم. Https هم کار می کنه.

محمدمهدی

Well-Known Member
چرا توی انجمن آپلود نمی کنید؟
مثال شما که دانلود نشد اما نمونه ای که آقا فرید تغییر داده بودن رو دیدم. سوالم اینه که مثلا با این چه کاری می تونیم انجام بدیم که در حالت عادی نمیشه؟
ممنون

Singular

Active Member
طریقه آپلود تو انجم رو بلد نیستم
منم در مورد نرم افزار دقیقا متوجه نشدم کاررش چجوری

آقای Oghianus که توضیح کاملی نمیده

من فقط سورس این آقای که بعضی مواردش زیادی بود و باعث شلوغی پروژه میشد ویرایش کردم

آقای Oghianus باید توضیح بده که ...

Oghianus

Member
برای ساخت Fake Page یه فایل PHP نیازه که اطلاعات به ایمیل ارسال میشه. با این نرم افزار این فایل PHP ساخته می شه. برای ادامه ی کار که باید چه کار کنید هم می تونید قسمت How To Do Now رو بخونید که میگه الان باید یک نسخه از HTML Source صفحه ی لاگین مورد نظر رو بگیرید و بریزید توی نوت پد. بعدش هم هرجایی که Form نوشته شده، جلوش توی بخش Action باید آدرس این فایل PHP رو بدید که قبلا آپلود کردید. بعدش هم هر تگ Value که مقدار "" یا خالی داره رو پاک می کنید. بعدش هم فایل رو HTML ذخیره می کنید و آپلود می کنید. از این به بعد هرکی توی فرم لاگین چیزی بنویسه به ایمیل شما ارسال میشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا