سورس رايگان براي ايجاد ساب دامين

SD_JALALI

New Member
سلام
خوبيد بچه ها مي شد شما راهنماييم كنيد كه چطوزي ميشد يه سورسرايگان براي سايب دامين دادن پيدا كنم سورسي مثل www.coo.ir يا www.not.ir يا www.2ir.ir يا www.sub.ir يا... اينها همشون ساب دامين مي دم از كجا مي تونم همچين سورسي پيدا كنم مي شد كمكم كنيد

SD_JALALI

New Member
سلام
خوبيد اقا اين سورسي كه الان گطاشتيد براي دانلود سابدومين مي دهد يا اينكه ...

h.khafan

Active Member
بله برای ساب دامین دادنه .
این اسکریپت اسکریپت سایت .co.nr هست که دامین رایگان میده.

SD_JALALI

New Member
نمونه هاي بهتر از اين هم هست يا اينكه نه؟؟؟؟ اخهه من نتونستم باهاش كار بكنم

h.khafan

Active Member
والا منم نتونستم باهاش کار کنم.
ولی اکثر بچه هایی که تونستن باهاش کار کنن ازش راضی بودن.
من فقط همین یه اسکریپت رو جستم.

اینجا رو بخون ببین میتونی ازش استفاده کنی یا نه:(یکی نصبش کرده بود روش نصب رو نوشته .خودم هنوز تست نکردم.)

http://forum.majidonline.com/showpost.php?p=496426&postcount=469

SD_JALALI

New Member
سلام
من اين سورس رو نصب كردم www.eva.ir اون وقت كار مي كند ثبت نام هم مس كند ولس سابدوميني كه مسازد جواب نمي دد مي تونيد چك كنيد روش اين مشكلش رو چطوري مي تونم حل بكنم

h.khafan

Active Member
احتمالا به تنظیماته سرور بر میگره .

ولی یه تاپیک باز کن کسایی که بلدن باین پاسخت رو بدن.

SD_JALALI

New Member
بله با همين سور بايه نفر الان صحبت مي كردم مي گفت اين مشكل امنيتي دارد مي شد سري سرور رو اورد پايين؟؟؟؟/ درسته

h.khafan

Active Member
همونطور که گفتم من از این استفاده نکردم.

هیچ چیزی رو هم رد نمیکنم. ممکنه حق با دوست شما باشه.ممکنه هم نباشه.

SD_JALALI

New Member
سلام
خوبيد
كي اين سورس رو روي سايتش نصب كرده و كاملا جواب گرفته اگر كسي هست پيام بزاد باهاش تماس بگيريم كه شايد هم مشكل من هم حل بشد ممنون مي شم

SD_JALALI

New Member
خواهشا اگر بچه هااين سورس رو نصب كردن پي ام بزارند مشكل من هم شايد با راهنمايي اونها حال بشد

3tigh

New Member
ببینید به نظر من این سورس ساب مجازی می سازه که در این صورت باید از مدیر هاست بخواهید که تنظیمات مربوط بهش رو انجام بده...
این اطلاعاتی بود که من از پرس و جو بدست آوردم.

khiabanian

New Member
با سلام من اسكريپت فري دانلود همن كو . ان ر رو نصب كردم همه چيز رو تو هاست و دامين فعال كردم ولي اين اسكريپت به هيچ وجه ساب دامين نمي ده اگر امكانش هست كسي من را در اين عمر ياري فرمايد و يا آموزش با آن ويا چه كاري بايد در آن كرد را براي من ارسال فرمايد با تشكرات فراوان

www.atro.ir

samet021

New Member
سلام دوستان
این سورسی که گذاشتین من نتونستم کار کنم باهاش میشه یه دونه دیگه بزارین؟

hno

Member
اقا من یه فضای وبلاگ خوب می خواهم که هم امکاناتش خوب باشه هم فضای خوبی داشته باشه. شما چی رو معرفی می کنید؟

جدیدترین ارسال ها

بالا