سورس آماده براي زبان اسملبي

demon_da

Member
با سلام خدمت تمامي دوستان.
بدجوري دارم دنبال يك محل براي دانلود سورس هاي آماده براي زبان اسمبلي مي گردم. مي خواستم ببينم كسي از شما دوستان جايي واسه اين كار سراغ داره؟
در ضمن من در اصل دنبال يك كد دفترچه تلفن با اسمبلي هستم.
اگه كسي سورس دفترچه تلفن با اسمبلي رو هم سراغ داره لطفا بگه.
خيلي ممنون. :oops:

saman_sweden

Active Member
demon_da گفت:
با سلام خدمت تمامي دوستان.
بدجوري دارم دنبال يك محل براي دانلود سورس هاي آماده براي زبان اسمبلي مي گردم. مي خواستم ببينم كسي از شما دوستان جايي واسه اين كار سراغ داره؟
در ضمن من در اصل دنبال يك كد دفترچه تلفن با اسمبلي هستم.
اگه كسي سورس دفترچه تلفن با اسمبلي رو هم سراغ داره لطفا بگه.
خيلي ممنون. :oops:

نمي تونيد پيدا كنيد دليلش يه برنامه مانند دفترچه تلفن در كد اسمبلر بيش از 20 هزار صفجه ميشه كسي چنين كاري نمي كنه
اگر هم پيدا بشه شانسي است
البته من منظور شما را از درخواست كد اسمبلر ميدانم ...........
اما راه حل

دفترچه تلفن كه داريد و اگر هم نداريد يكي از اينترنت دانلود كنيد و يا خودتان يكي در ويژوال بيسك و يا دلفي درست كنيد با خود برنامه اكسس هم ميشه درست كرد

سپس دنبال برنامه هاي ديس اسمبلر كه اكثرا رايگان هستند بگرديد
و برنامه دفترچه تلفن را حالا ميتوانيد اسمبلرش كنيد
وقتي اينكار تمام شد اون كد مورد نظرتان را در داخل كد اسمبلر دفترچه تلفن تان قرار دهيد حالا برنامه را دوباره exe برگردانيد و در اينترنت منتشر كنيد يا به دوستان بدهيد
اين كلا روش هك كردن كسي توسط برنامه آماده است كه من بشما نوشتم
منظور شماهم همين بود درسته
والا من شخصا مريض نيستم از راههاي ساده تر كه ميشه دفترچه تلفن ساخت صرفنظر كنم و به اسمبلر روي بيارم
درضمن از توضيح بيشتر معذورم
موفق باشيد

demon_da

Member
با سلام
آقاي عزيز من هم مي دونم كه اسمبلي سختترين راه است اما من اين رو براي يك پروژه دانشگاهي مي خوام و بايد سورس رو كه به زبان اسمبلي هست به استاد تحويل بدم ودر مورد ديس اسمبلر ها كه گفتين اين ها هم به درد نمي خوره چون ديگه توش نمي شه فهميد چه اتفاقي مي افته و ديگه نمي شه از پروژه دفاع كرد.
ولي بازم از راهنمايي تون ممنونم.
آقا يكي به ما كمك كنه!!!

جدیدترین ارسال ها

بالا