سوال: کم کردن حجم فایل در مدلسازی

aminn70

Well-Known Member
سلام دوستان من يك مدل سه بعدي دارم حجمش بالا هست
مي خوام كم حجمش كنم چكار كنم
اگر مي دونيد بگيد

بستگی داره جی باشه ولی در کل باید تعداد face هاشو کم کنی . هر جای مدل که فکر می کنی بیخودی face و از این شرو ور ها داره و بودنش با نبودنش بی تاثیر و کم تاثیره حذف کن

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
اگر برای بازی میخواین باید از همون اول مدل رو به صورت low poly یا edge less درست میکردین و حذف کردن face ها بعد از پایان کار هم وقت میبره و هم مدل کلی شما رو به هم میریزه . برای کاهش دادن حجم کلی فایل هم باید موقع نوشتن پایگاه داده ی تفکیک فایل خیلی دقت کنید و convertor ها مناسبی برای بازی بسازید . اگر هم از engine های آماده استفاده میکنید کلاً باید low poly مدا بزنید .

ali_tavanaie

Well-Known Member
تابع multiress به نظرم بهترینه ، فقط یک دفعه میزاری تعداد رو حساب کنه ، بعد میتونی بگی مثلاً 10% تعداد polygon ها رو کم کن و کم میکنه هرچی بهش بگی.

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
تابع multiress به نظرم بهترینه ، فقط یک دفعه میزاری تعداد رو حساب کنه ، بعد میتونی بگی مثلاً 10% تعداد polygon ها رو کم کن و کم میکنه هرچی بهش بگی.
این تابع بهترینه . ولی برای ایجاد LOD توی طراحی بازی .

aminn70 جان میشه بگی Engine چیه ؟

aminn70

Well-Known Member
gta5 که Engine نیست . بازیه . Engine بازی GTA 5 اگه اشتباه نکنم Rage Engine باید باشه . شما Rage رو از کجا آوردی ؟
نه من مي خواستم فقط با 3dsmax ماشيني رو كه ساخته بودم رو تبديل كنم به dff كه ماله فرمت ماشينهاي gta هست ولي چون حجم ماشين بالا بود export نمي شد

جدیدترین ارسال ها

بالا