سوال:پرش زیاد کار

ALI_TAKHTI

Active Member
با سلام. دوستان من در هنگان کار با مکس هنگامی که یک ساختمون رو دارم طراحی میکنم در محیط مکس کار خیلی پرش داره منظورم وقتی هست که کار رو میچرخونم همش تکه تکه میپره. طوری که انگار بعضی وقتها دیوارها کمی جابجا شدن و سایه افتاده اما وقتی رندر میگیرم میبینم کار سالمه. جالبه که من این مشکل رو تنها بر روی سیستمم در محل کار که 64 بیتی با 8 گیگ رم و مکس 2012 روش نصبه دارم. و در منزل با سیستم 32 بیتی و مکس 2010 این مشکل وجود نداره .اعصابم رو خورد کرده کسی میدونه چرا؟؟؟؟
راستی کارت گرافیکم 1 گیگ ddr3 هست ایراد از اینه؟

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
سلام علی جان
من هم همین مشکل رو داشتم ، وقتی مکس رو بیاری پایین و TaskManager رو یک بار بالا و پایین بیاری احتمالا مشکل برای چند دقیقه از بین میره ولی منشع این مشکل میتونه از عدم ولتاژ کافی پردازنده باشه ، مخصوصاً اگر مادربرد خودش پردازنده رو OC کرده باشه و از طرفی پاور دستگاه کشش مناسب رو برای این منظور نداشته باشه .

برای این کار باید ولتاژ رو از حالت Auto خارج کنی و از طرفی مانع اورکلاک پردازنده توسط مادربرد بشی. مخصوصاً حالت Turbo Core در محصولات AMD و Turbo Boost در Intel .

در برخی مواقع هم با تعویض ویندوز مشکل حل میشه که برمیگرده به ریشه مشکل که سخت افزاری هست با نرم افزاری . برای من که سخت افزاری بود .

ترجیحاً اول سرویس پک های مکس رو نصب بکن اگر حل نشد برو توو بایوس و کارهایی که گفتم رو انجام بده

موفق باشی :rose:

ALI_TAKHTI

Active Member
مرسی بلوط جان این سرویس پک مکس رو از کجا گیر بیارم و چند تا هستند؟

جدیدترین ارسال ها

بالا