سوال هايي در مورد 3 دوربين و پخش آنلاين

mha1368

Active Member
سلام دوستان
خسته نباشيد
ما مي خواستيم با سه دوربين از مراسم هيئتمون فيلم برداري كنيم
و پخش آنلاين داشته باشيم
و هم براي خانم ها روي پرده پخش كنيم
حالا يك سوال چه جوري دوربين ها رو به كامپيوتر وصل كنيم
و يعد اينكه
دوربين 2 داره تصوير نمايش مي ده و مي خواهيم تصوير دوربين 3 رو نمايش بديم
بايد چيكار كنيم
اميدوارم درست منظورم رو رسونده باشم
اگر چيزي ديگه اي در اين مورد به ذهنتون مي رسه كمكم كنيد

animeditor

Active Member
سلام جمیعاً

این مورد چند بار توی انجمن مطرح و جواب داده شده.
با جستجو می تونی پیداش کنی.

التماس دعا
یا علی

ببینم اگه آقایون لخت شدن که میشه فیلم .... برای خانوم ها !! یه فیلتر من بزار دیگه اینطوری انلاین نیستی مثل فوتبال یه 3 ثانیه تاخیر داره !!
اگه صحنه ناجور شد تماشاچیا رو هی ریپید کن ! اینطور بهتره !

gigamax

کاربر متخصص جلوه های ویژه
دوست من Animated Man عزیز ... جواب دوستمون این نبود ... یعنی جواب شما کمتر از 5 درصد به سوال ایشون ربط داشت ....

mha1368 جان ... شما باید از میکسر استفاده کنی ... حالا بعضی میکسرها (که اکثرا قدیمی تر هستن ) به کامپیوتر متصا نمی شن ... فقط چندتا ورودی ویدئو دارن ... ورودی می تونه از دوربین باید یا از پخش دی وی دی ... هر چیزی که ماهیت ویدئو داشته باشه ... یه خروجی هم داره که دست حودته از خروجی چی دربیاد ... مثلا تصویر دوربین 1 یا تیزری که داره از پخش دی وی دی درمیاد ... تمام این کارها به صورت سخت افزاری و با امکانات خود میکسر انجام میشه

یه دسته دیگه هم هست که به صورت یه باکس با چندتا خروجی و بعضا چندتا خروجی است که به کامپیوتر وصل میشن ... شما کارگردانی تلویزیونی را با استفاده از نرم افزار انجام میدی

حالا برای کار شما به نظر من میکسرهای دسته اول بهتر هستن ... اولا چون هزنیه کمتری می خواد ... راحت هم کار می کنن ... دسته دوم یکم دنگ و فنگ دارن و تازه قیمتهاشم کمی بالاتر است ...

سوالی بود در خدمتم ... موفق باشین

جدیدترین ارسال ها

بالا