سوال مهم درباره سيستم عامل

MST-Man

New Member
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت همه دوستان

مدت دو سال است كه دارم بر روي طرح فارسي كردن ويندوز 98 كار مي كنم و نزديك به 90٪ آن را انجام داده ام
----------------------
سوال من در مورد اضافه كردن امكان ديدن تصاوير به صورت (تامب نيل) و اضافه كردن داپم آن براي تمامي پوشه ها مي باشد . يعني اين امكان در ليست ديدن تصاوير ويندوز 98 اضافه شود
----------------------
سوال بعدي در مورد نصب اتوماتيك اينترنت اكسپلورر 6.0 در هنگام نصب ويندوز 98 مي باشد اگر اطلاعاتي در اين زمينه داريد لطفا مرا ياري كنيد

من به تازگي عضو اين سايت شده ام لطفا مرا در استفاده بهتر از اين سايت راهنماپي كنيد
با تشكر

Parham

Well-Known Member
ویندوز 98 ؟ ببخشید اما چه نیازی برای فارسی‌ کردن این سیستم هست وقتی‌ که هم پشتیبانی‌ Microsoft از این سیستم به انتها رسیده هم فارسی‌ ساز های قوی برای این سیستم وجود دارد ؟

adame_haji

Member
ببین برادر شما میتونی از شاخه Windows داخل پوشه Web رفته اونجا فایلهای مخفی ریاد هستن همه اون چیزی که میخواهی اونجا هست
فایل Folder.htt مخصوص همین کار هست
اتفاقا توی این فولدر فایلهایی هست که فارسی کردنشون نصف ویندوز فارسی میشه
اون فایلی هم که گفتم بصورت پیشفرض برای تموم فولدر ها اعمال میشه مگر فولدری دارای Customize Thise Folder داشته باشه طبعیت نمیکنه
راستی میتونی اطلاعات Folder.htt ویندوز 2000 رو کپی کنی برای 98 تا اگه روی فیلم یا MP3 کلیک کنی Preview اونهم را در سمت چپ داشته باشیم
اینم از این اطلاعات سکرتی
راستی قصد فروش اونو داری یا نه برای دل خودت ساختیش
من هنوز توی شرکتمون از ویندوز 98 استفاده میکنم توی خونه هم از ME و ویندوز 2000

FashisT

Active Member
فکر کنم اینجا انجمن فتوشاپ باشه...
بیشتر دقت کنید!
فعلا
13.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا