سوال مشابه

asal2

New Member
سلام
من مي خواهم يك عكسي را درصفحه وب خودم قرار بدم كه در صورتي كه كاربري روي آن كليك كرد به ايميل وارد شده او همان عكس فرستاده شود
لطفا مرا راهنمايي كنيد واقعا ممنون مي شوم

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام
خوبيد؟!

براي اين كار بايد يك كمي برنامه نويسي كنيد و نميشه با يكي دوخط كد گفتن راش انداخت.. اما اصولش اينه كه شما وقتي كه بر روي عكس كليك ميكنيد يك ريكوست (تقاضا) به برنامه اي كه قراره ايميل رو ارسال كنه بفرسته و در اين ريكوست بايد آدرس طرف , آدرس گيرنده , محل عكس و ... رو ارسال كنه بعد با دستورات ارسال ايميل ميتونيد اين عكس رو Attach كنيد به ايميلتون...

اگر هم دستورات ايميل رو نميدونيد به من بگيد با چه زباني ميخاوين اين كارو كنيد تا من دستورشو بگم بهتون..

مجيد

asal2

New Member
من با زبان ASP و هرجور كه ساده تر است مثلا با ASPmail
بسيار متشكرم

sobhan

New Member
به نام خدا

سلام دوست من

اميدوارم موفق باشي … در زمينه سوالي كه كردي چند مساله وجود دارد :

1. شما بايد حتما براي سايتت يك سيستم كاربري داشته باشي كه اين كار حتما بايد براي اين كار كاربر عضو شده اي داشته باشي كه ايميل او را تو بانك اطلاعاتيت داشته باشي.
2. شما براي اينكار بايد از سيستم فرستادن ميل با اتچ استفاده كني .

حال من شماي كلي اين اعمال رو برات ميگم كه اگه بايد با asp روش كار كني و پياده اش كني . ( ولي براي اينكار خيلي كار لازمه ) ضمنا من سورس اين چيزي كه شما در نظر داري رو هيچ جا نديدم پس بايد نوشته بشه و نوشتنش هم لازمه كه از سيستم كاربري كه گفتم كمك بگيري و از اونجا ايميل كاربر رو بگيري .

براي اينكار يه كاربر كه تو صفحه اي عكس رو ميبينه وميخواد سند شه براش بايد login باشه و وقتي كليك ميكنه هدايت بشه به صفحه اي كه ميخواهي سند كني براش(همون صفحه اي كه بايد برنامش نوشته شه) بعد توي اون صفحه بايد ميل و مشخصات كاربر رو از بانك اطلاعاتي بخوني و سپس براي ارسال اين ميل از اون اطلاعاتي كه ار بانك خونده شده استفاده كني .. يعني مثلا تو قسمتي كه بايد ميلي كه ميخواهي به اون سند بشه رو " متغيير ايميل كاربر " قرار بدي و همينطور بقيه .
(ضمنا براي سند كردن ايميل هم بايد از شماره 2 استفاده كني و بجاي فايلي كه ميخواد اتچ شه "متغيير نام عكس " رو قرار بدي .)

اميدوارم كه برات مفيد بوده باشه

سبحان ساعدي

shiraztoday

New Member
استفاده از Auto Responder

سلام
راه حل ساده تر به قرار زيره :
1. ساختن يه Auto Responder در سيستم E-Mail سايتت كه داراي يه Attachment باشه ( كه همون عكسي هست كه ميخواي بفرستي )
2. ساختن يه فرم كه آدرس ايميل طرف رو ميگيره
3. نوشتن يك script ساده به ASP يا PHP يا Perl كه يه ايميل براي اون آدرس آتو رسپاندر بفرسته كه From Address ش همون آدرس طرف باشه :wink:

تموم شد 8)
امير

sobhan

New Member
به نام خدا

سلام دوست من
اگر مشكل شما اين است كه خيلس راحت تر ميشه حل بشه و ميتوني ار كد زير اسفاده كني

کد:
<%
  Option Explicit

Dim objMail
  Set objMail = Server.CreateObject("CDONTS.NewMail")

objMail.From = "[email protected]"
     objMail.Subject = "A message TO you"
     objMail.AttachFile("yourpictiure")
     objMail.To = "[email protected]"
     objMail.Body = "This is the body of the Message"
     objMail.Send

Response.write("Mail was Sent")

'You must always do this with CDONTS.
  set objMail = nothing
%>

اميدوارم كه بتوني باهاش كار كني...
اگه سوالي بود من در خدمتم.
ضمنا بجاي [email protected] ميتوني از متغيري كه از طرف به عنوان ايميل ميگيري استفاده كنيو

دوستت سبحان ساعدي

جدیدترین ارسال ها

بالا