سوال فوری PDF و Sound

hamed6630

New Member
با سلام و خسته نباشید....

در یک صفحه سمت راست لیست نام ، کتاب های الکترونیکی ، ( Ebook) ها هستند ، سمت چپ صفحه یک کامپوننت HTML وجود دارد . میخوام اگر روی هر کدوم از نام های کتاب ها کلیک کردم ، در صفحه ی html مورد نظر اون فایل pdf باز بشه ...

2-همین کار رو برای فایل های صوتی میخوام انجام بدم ....یعنی یک لیستی از نام صدا ها دارم ، و یک Audio Control هم دارم ، میخوام که روی هر کدم از نام ها کلیک کرد ، صدای اون پخش بشه ، ....

طریقه استفاده از پلاگین رو هم در پروژه بگید ،......

طی جستجو های انجام شده ، خیلی اعلام کردن که از پلاگین استفاده کنم ، اما راه حل برای استفاده نکردن از پلاگین چیست؟؟؟؟؟؟

متشکرم

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
دوست عزیز شی Html بیلدر وقتی میتونه یک فایل PDF رو نشون که یکی از برنامه هایی مثل Adobe reader رو سیستم نصب باشه که تعریف کنید که کاربر برای نمایش فایل های PDF شما تو برنامه حتما Adobe Reader رو نصب کنه یا اینکه از کامپوننت و فایل های َAdobe استفاده کنید که البته برای اینکار باید کلیدهای رجیستری و فایل های اصلی این برنامه یا Foxit Reader رو پیدا کنید و هنگام اجرا شدن برنامتون اونها رو اعمال کنید
2-همین کار رو برای فایل های صوتی میخوام انجام بدم ....یعنی یک لیستی از نام صدا ها دارم ، و یک Audio Control هم دارم ، میخوام که روی هر کدم از نام ها کلیک کرد ، صدای اون پخش بشه ، ....
برای اینکار باید دستور برای نام های آهنگ تعریف کنید که یک اسکریپتی تو بیلدر رو اجرا کنید که در مورد چگونگی اینکار در این انجمن زیاد بحث شده یه جستجویی بکنید حتما جوابتون رو پیدا میکنید
برای طریقه استفاده از پلاگین هم باید بگم یه مبحثی تو انجمن ایجاد شده برای آموزش استفاده از پلاگین

جدیدترین ارسال ها

بالا