سوال فوری در مورد قرار دادن فلش در html

++Hadi++

Active Member
درود بر شما
من یه چند تا فلش ساختم و تو سایت www.shobeirit.com قرار دادم. این صفحه ها با asp.net طراحی شدن.
خوب فلشام فعالیتشونو انجام می دن ولی وقتی با IE می ری تو سایت باید یه کلیک اولیه رو فلش بزنی تا عملکرد ماوس روش فعال شه و مثلا با لمس موس اتفاقی بیفته .
یکی از دوستان فرمودن که باید با document.write که یه دستور javascripte این فلشامو به html متصل کنم. ولی راه . رسمشو بلد نیستم.
کسی می تونه از اول یه توضیح مفیدی رو بهم بده ببینم چیکار کنم.
من برنامه نویسی اکشن اسکریپت فلش انجام می دم ولی چیزی از جاوا اسکریپت نمی دونم.
فقط می دونم تو تگ اسکریپت جاوارو تعیین و برنامه تو می نویسی.
خواهشن اگه کسی حوصله و وقت و تخصص داره کمکم کنه صواب داره...
اگه هم لینکی تو این انجمن به تایپیک مفصلی در این مورد دارین بهم بگین چون کارم عجله ایه.
با تشکر...
hadi metal
:rose:

آخرین ویرایش:

foranyone

Well-Known Member
دوست عزیز یک کد جاوا اسکریپت هست که در صورت استفاده از اون در قسمت هدر فلش در صفحه اکتیو میشه و نیازی به کلیک

نیست ، ولی متاسفانه بعضی وقتا گوگو ل در نتایج جستجو ، سایت هایی رو که از این روش استفاده میکنند زیرشون مینویسه:

این سایت ممکن است ویروسی باشد و به کامپیوتر شما آسیب برساند!

توصیه میکنم بیخیال این روش بشی و یه جوری با اون کلیک کنار بیای :wink:

++Hadi++

Active Member
خوب می شه اون کدو بگی چیه ؟
ببین سایتای فلشی زیادی مثل سایت تک ماکارون و بهرام رادان هستن.
خوب اینا چیجوری فلشو تو html قرار دادن و IE هیچ مشکلی با اونا نداره ؟. اگه مورد با xml حل می شه بهم بگین.
آخه یکی یه راه گفت :
یکی از جوابایی که گرفتم این بود و واسه همین خواستم از انجمن javascript کمک بگیرم :
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یک مشکل مربوطه به اینترنت اکپلورر می باشد بار ها در این انجمن درباره اش و چند راه برطرف سازش بحش شده اگه سرچ کنی میبینی به هر حال ساده ترین راهش اینه که کد قرار دادن فلشت رو با فرمان document.write در جاوا اسکریت درون یک فایل قرار دهید و سپش این فایل رو در مکانی که میخواهید فلش رو بزازید فراخوانی کنید

بعد از این کار دیگر نیاز به کلیک اولیه وجود ندارد
بقیه راه ها رو هم اگه توی انجمن بگردی پیدا میکنی

حالا می شه کمکم کنین ؟

foranyone

Well-Known Member
دوستتون چیزی شبیه این رو پیشنهاد کردن ولی تا جایی که یادمه این طرز نوشتن مشکل من رو حل نکرد :

کد:
document.write('<object id="t" width="480" height="220" classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,0,0"> ');
document.write('<param name="movie" value="timer.swf" />  ');
document.write('<param name="quality" value="high" /> ');
document.write('<param  name="scale" value="noscale"/>');
document.write('<param name="bgcolor" value="#000000" />');
document.write('<param name="wmode" value="transparent" />');
document.write('<embed name="different_color_h" src="timer.swf" quality="high" scale="noscale"  bgcolor="#000000" wmode="transparent" width="480" height="220" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />');
document.write('</object>');

ولی در مورد کد دوم که گفتم ممکنه گوگل بهتون گیر بده این کد رو خود نرم افزار Dreamwever cs3 به کد های شما اضافه

میکنه ولی اگه از این نرم افزار برای کد نویس استفاده نمی کنین من یه نمونه رو Attach کردم :

موفق باشید .

پیوست ها

• flash.zip
    4.7 کیلوبایت · بازدیدها: 1

++Hadi++

Active Member
درود بر عالی جناب foranyone
آقا من تشکر مخصوص می کنم ازه ات.
راستی یه کدی هم از یکی بدستم رسید اینه شاید به دردتون بخوره :

var res = '<embed src="arabic-persian-english-flashbanneronline.com.swf" quality="high"';
res += 'bgcolor="#ffffff" width="250" height="200" name="arabic-persian-english-flashbanneronline.com" wmode="transparent"';
res += 'align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" allowFullScreen="false" type="application/x';
res += '-shockwave-flash" pluginspage="http://www.m';
res += 'acromedia.com/go/getflashplayer" />';
document.write(res);

و هر جاییی که خواید فلش باشه فراخوانی کنید

arabic-persian-english-flashbanneronline.com.swf
آدرس فایل فلشتون رو به جای متن بالا قرار بدید

بسیار لطف کردین . بای ...

جدیدترین ارسال ها

بالا