سوال: فراخواني تصادفي يك خط از يك text

majnoon110

New Member
سلام
خسته نباشيد اساتيد و دوستان گرامي
من يه خرده سرچ كردم اما همچين موضوعي رو پيدا نكردم.. .البته يكي دوتاي ديگه بود اما من چون زياد كد نويسي بلد نيستم نميتونستم به اين تبديلش كنم
اما اصل مطلب اينه كه من ميخوام از يك متن تكست n خطي يك خط رو به صورت تصادفي فراخواني كنه و توي يك شيئ تكست در ام ام بي قرارش بده
دوستان واقعا ممنون ميشم اگه كمك بفرماييد
و اگه يكي مثال هم لطف كنيد كه ديگه خيلي بهتره:rose::rose::rose::oops:
ياعلي

For.sajjad

Member
دوست عزیز شما می تونید با دستور زیر یک خط از یک فایل Text رو درون یک شیء تکست لود کنید:
کد:
[B][SIZE=2][COLOR=#000080]SongListLoad[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#010101]("Your Text file[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#010101]","")
[/COLOR][/SIZE]x=Line-1
[SIZE=2][COLOR=#000080][SIZE=2][COLOR=#000080][B]LoadText[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#010101]("Text","<[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#0000ff]List[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#010101]>[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#0000ff]RND[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#010101]([/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#ff0000]x[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#010101])+[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#ff0000]1[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#010101]")[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE]
توصیه ای که به شما دارم اینکه سعی کنید خودتون مسائلتون رو حل کنید و اگه نیاز به راهنمایی داشتید در انجمن مطرح کنید (اینو از اون بابت می گم که مطمئنا با کمی تلاش می تونید مسائلتون رو حل کنید) در ضمن من مطمئنم که این مورد در مثال های خود MMB در پوشه Samples وجود داره یه نگاهی به آنها نیز بیندازید

آخرین ویرایش:

majnoon110

New Member
سلام
واقعا ممنونم از پاسخگوييتون دوست گرامي
بله شما درست ميگيد ان شالله سعي ميكنم ازين به بعد بيشتر با كد هاي دستكاري كنم
بازم ممنون از بابت كمك و توصيه ي خوبتون
فعلا خداحافظ

For.sajjad

Member
دوست عزیز ممنون وظیفم بود اما از این به بعد دقت کنید (نیازی به زدن پست جدید نبود همون تشکر کافیه )و حتما یک بار قوانین رو مطالعه کنید

قانون شماره 29 ) جهت تشكر از مطالب ارائه شده در يك تاپيك و يا تاييد حرفهاي نويسنده آن تاپيك به جاي ارسال يك تاپيك جديد و پاسخ به آن تاپيك (كه فقط هدفتان تشكر و يا تاييد مطالب آن تاپيك است) از كليد تشكر كه در زير هر تاپيك وجود دارد استفاده كنيد.

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
کدی که جناب For.sajjad گذاشتن کاملاً درسته، اما بنده کد زیر رو پیشنهاد میکنم.
کد:
TextFile$ = [color=#800000]'C:\MyTextFile.txt'[/color] 
NOL = [color=#000090][b]NOL[/b][/color](TextFile$) 
RND = [color=#000090][b]RND[/b][/color](NOL-[color=#ff0000]1[/color])+[color=#ff0000]1[/color] 
Line$ = [color=#000090][b]StrFromFile[/b][/color](TextFile$,RND,[color=#ff0000]1[/color]) 
[color=#000090][b]LoadText[/b][/color]("Text","Line$")

چون در این روش کل فایل تکست در برنامه لود نمیشه و برای فایلهای حجیم این کد مناسب تر هست.

جدیدترین ارسال ها

بالا