سوال: عمل نکردن motion tween در زمان اکسپورت

neolone

Member
سلام دوستان
من یه اینترو دارم می سازم که توش جندین تا عکس داره. این عکسا یه سری حرکت ها و پیچ و تاب هایی می خورن. بعضی جاها هم فیلتر دارن. همه ی موشن ها تو تایم لاین اجرا می شن ولی در زمان اجرا و تست کلیپ هم موشن ها اجرا نمی شه هم کلیپ یه گیر کوچیک می کنه.
یه چیز دیگه اینکه زیر این عکسا یه مووی کلیپ هس که یه فیلم flv توش ایمبد شده. لطفا راهنماییم کنین. ممنون میشم

BioDread

Banned
اگه اسم مووی my_mov باشه
این طوری پاش میکنی

یه آرایه تعریف کن
var my_array:Array = new Array();
بعد
my_array.push(my_mov);

سوال دوم رو نفهمیدم

++Hadi++

Active Member
متحرک سازی در فلش

سلام دوست عزیز
برای متحرک کردن عکس یا مووی ، یه عکسو در صحنه در جای اولیه قرار دادی ، بعد می یای نوار زمان رو چند فریم جلوتر می بری بعد رو فریم چند تا جلوتر کلیک می کنی و F6 رو می زنی تا یه فریم در اون ایجاد کنه .بعد می بینی فاصله اولین فریم و فریم جدید پر شد. در فریم جدید می یای و موقعیت شی جدیدت رو عوض می کنی مثلا می یای می چرخونیش یا تغییر مکان یا اندازه میدی .
بعد فریم موقعیت اول رو انتخاب می کنی و از پنل properties می یای و گزینه tween or Motion رو انتخاب می کنی .
اگه عکست حالت bitmap بود که نوع shape tween رو انتخاب می کنی و اگه نوع movieclip بود می یای و نوع motion که مخصوص movieclip هست رو انتخاب می کنی .
در ضمن باید بگم در cs4 رو فریم موقعیت اول می ری و رو فریم کلیک راست می کنی و گزینه create classic tween رو انتخاب می کنی تا این کار انجام شه و دیگه اون گزینه ها رو روی پنل properties نمی بینی .
چند نکته :
1- داخل یک فریم حتما باید حد اکثر یک شی یا مووی داشته باش تا بعد از متحرک کردن درست عمل کنه .شی دوم رو که می خوای متحرک کنی در لایه دیگری قرار بده .
2- باید شی موقعیت اول و دومت از یه جنس باشن. منظور اینه که نمی تونی داخل مثلا فریم شروع شی bitmap داشته باشی و در فریم موقعیت آخر یه مووی کلیپ داشته باشی ولو به این حالت که دومی نوع مووی شده و symbol شده اولی باشه .
3- از نظر نقطه مرکزی تقارن وقتی ابزار free transform رو انتخاب می کنی تا موقعیت دورانی یا اندازه و مکانی شی رو عوض کنی یه نقطه وسط شی می بینی که نقطه ثقل تقارنی شی هست و تمام دوران ها دور اون انجام می شن و تغییر اندازه ها به نسبت موقعیت اون انجام می شن و همچنین فاصله اشیا از شی مد نظر از اون محاسبه می شن.
باید سعی کنی شیی که در فریم موقعیت اول هست با شیی که در فریم موقعیت دوم هست نقاط ثقلشون دقیقا یکی باشه (دقیقا یکی) .پس سعی کن در متحرک سازی از فریمها کپی بگیری و در فریم دیگری paste کنی تا دقیقا اشیاء اونها یکی باشه و بعد می یای و در موقعیت دوم تغییراتو اعمال می کنی .
در مورد کپی مستقیم فریم هم بگم کافیه روی فریمی که می خوای ازش کپی بگیری بری و کلیک راستو بزنی و copy frame رو بزنی و در فریم دیگر روی فریم جدید بری و کلیک راست کنی و گزینه paste frame رو بزنی تا اشیای فریم اول در فریم دوم کاملا paste شه .
چند نکته دیگه هم هست که اگه مخم مجال بده بهت یاد آوری می کنم .
موفق باشی ...:cool:
یا علی ...
بای ...

eli7562

New Member
سلام
از بچه های فلش کار یه سوال دارم اونم اینه که من یه فلش طراحی کردم وقتیctrl + Enter می زنم هیچ مشکلی توی خروجی وجود نداره. ولی وقتی فایل swf رو جداگانه و به تنهایی می بینم بعضی از جاهای تصویر شکستی به وجود میاد و کج و معوج می شه. چی کارش کنم؟

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

نمونه بزاريد تا بيشتر راهنمايي بشيد

موفق باشيد

eli7562

New Member
سلام
از بچه های فلش کار یه سوال دارم اونم اینه که من یه فلش طراحی کردم وقتیctrl + Enter می زنم هیچ مشکلی توی خروجی وجود نداره. ولی وقتی فایل swf رو جداگانه و به تنهایی می بینم بعضی از جاهای تصویر شکستی به وجود میاد و کج و معوج می شه. چی کارش کنم؟

34ni5h0.jpg

شاید تو عکس زیاد مشخص نباشه، ولی بعضی جاهای نوشته شکسته شده و اون تصویر پشت نوشته ها متحرک هست که در حین حرکت کاملا شکستگیاش معلومه
اینم عکسی تو محیط فلش خروجی می گیرم و هیچ مشکلی نداره
219yys2.jpg

آخرین ویرایش:

eli7562

New Member
الان مشکلت نوشته هست یا عکس؟
بگو بگم چی کار کنی تا درست بشه!

BioDread

Banned
تیک smooth هر عکس رو در library در قسمت پروپرتیس بزار
و بعد هر عکس رو به حالت graphic ببر
درست میشه

eli7562

New Member
دستتون درد نکنه فکر نمی کردم به این زودیا کارم راه بیافته.
ممنونbiodread:)خیلی خیلی ممنونم

eli7562

New Member
من کاریو که گفته بودین انجام دادم، اگه فقط از قسمت properties هم گزینه Allow Smoothing را تیک دار کنیم کار انجام می شه و دیگه نیاز نیست رو عکس ctrl + b بزنیم تا تبدیل بشه به گرافیک. ممنون

BioDread

Banned
گفتم ctrl+b
با این کار عکس رو shape میکنی
منظور من
F8 و انتخاب گرافیک بود

در بعضی مواقع هر دو باید انجام بشه!!!

eli7562

New Member
چه جوری یه عکس png را تنظیم کنم که نشکنه و تار نشه؟؟؟ من تنظیمات قبلی رو انجام دادم نشد هنوز تو یه قسمت شکستگی داره.

آخرین ویرایش:

BioDread

Banned
خروجی بگیر و روی ان عکس زوم کن
اگه ان شکستگی ها برطرف شد یعنی اینکه عکست خیلی بزرگ هست باید انو ببری تو فتوشاپ کوچیک کنی بعد بیاری تو فلش!!!

eli7562

New Member
من عکسو تو فتوشاپ کوچیک کردم و گذاشتم .عکس بزرگ نبوده و تو فلش اونو کوچیک نکردم با این حال تو یه نقطه شکستگی داره نمی دونم چرا

جدیدترین ارسال ها

بالا