سوال ساده فلش{چرخش متن دور یک شی}

majid_a95

Active Member
سلام دوستان،
من یه کره زمین دارم که خودش به دور خودش میچرخه خب، حالا میخوام یه متن هم دوره این کره بچرخه ، حالا اینجا دوتا مشکل دارم:

1- متنی که وارد می کنم،شکسته وارد میشه:-? یعنی پشت سرهم و عادی نیست، یادم نمیاد تنظیماتش کجا بود:-?

2- واسه شبیه سازی این چرخش که خیلی زیبا و طبیعی در بیاد چیکار کنم!!:)

*سورس نمونه کره زمین رو پیوست کردم :wink:

یاعلی:rose::rose::rose::rose:

پیوست ها

• flash-earth.rar
    61.3 کیلوبایت · بازدیدها: 50

++Hadi++

Active Member
یه سمپل ساده اش تو امضام و منوی چرخان 3 بعدی هست.می تونین هر کارامتر رو تو یه مووی کلیپ بندازین و مجموعه اونا رو با الگریتمی که گفتم،ظیش ببرید.البته ابزار wrap تو فلش هم می تونه تو مسیر یه کارایی بکنه.بای...

majid_a95

Active Member
سلام/خیلی ممنونم دیدم نمونه رو!!:) ولی من چطور الان اینو تغییر بدم به نوشته ای که میخوام:shock: و اینکه وقتی متن وارد میکنم تکه تکه میشه!! چه کنم:-? دوستان و اساتید کسی براش مقدور هست این متن رو"عملکردما معرف سال ها تجربه ماست" دور این کره ای که گذاشتم بچرخونه؟:shock: خداخیرتون بده ! من زیاد اکشن بلد نیستم سر در نمیارم:-?
اینم لینک سمپلی که شما فرمودین:http://forum.majidonline.com/showthread.php?p=981232#post981232
یاعلی:rose:

++Hadi++

Active Member
نوشته شما استاتیک هست یا اینکه بعدا می تونه عوض شه؟

++Hadi++

Active Member
تا چند روز دیگه انشاءالله می سازمش.یه کم وقتم کمه وگرنه الان سعی می کردم...

majid_a95

Active Member
خدا خیرتون بده الهی:) اکی /نمی دونم چی بگم، تشکر ویجه:green:
یاعلی:rose:

++Hadi++

Active Member
حتما...برادر مجید لطفا ایمیل خودتونو بم بفرستین...چون انجام پروژه به صورت مجانی در سایت ممنوعه...

majid_a95

Active Member
مجانیم ممنوعه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بزارید شاید یه بنده خدای دیگه هم نیاز داشت استفاده کرد:paint:، شاه بخشیده وزیر نمی بخشه؟؟؟:green:
چشم ، امرکم مطاع:rose: ایمیل من : [email protected]
مدیر جان عزیز کاری برای جبران از دستمون بر نمیاد ولی دعای خیر داریم واست:rose::rose:یاعلی

جدیدترین ارسال ها

بالا