سوال: ساخت برنامه ای شبیه استارت ویندوز

hadikm_sh

New Member
با سلام من یک عضو جدید نیستم ولی تا حالا چیزی ننوشته بودم کسی از شما بلد هست که یک ترفند بگه یا یه پلا گین بذاره که بشه یه چیزی مثل استارت ویندوز درست کرد البته یک بار خودم درست کردم اما وقتی روش کلیک می کردی دیگه بسته نمی شد لطفا راهنمایی کنیید.

silvercover

کاربر متخصص
قبل از هر چیز لطفا در محل مناسب و با عنوان مناسب سوال خودتون رو مطرح کنید. بنده این نوشته شما رو از مبحث نا مناسب به این مبحث جدید انتقال دادم.

در مورد این نیاز شما مثال XPStyleMenu.mbd در مسیر Multimedia Builder498\Samples\496_examples\MenuSample رو ببینید. ایده کار مشابه همون چیزی هست که شما نیاز دارین. ضمنا وقتی در حال مشاهده این مثال هستید از منوی Page گزینه Master Top Layer رو انتخاب کنید تا دو تا اسکریپت کلیدی که کار نمایان شدن و مخفی شدن منو ها رو برعهده دارن مشاهده کنید. نکته کلیدی هم در همین دو اسکریپت نهفته شده.

Samo44

Member
سلام دوست گرامی hadikm_sh

ببینید این همون چیزیه که می خواستید ؟ امیدوارم مشکلتون رو حل کنه، اگه بازم امری باشه در خدمتیم .

پیوست ها

• start.rar
    69.2 کیلوبایت · بازدیدها: 97

hadikm_sh

New Member
واقعا ممنون از شما دوستان عزیز که لطف می کنید به سوالات پاسخ میدید من چون محصل هستم دیر به دیر وقت می کنم به اینترنت برم برای همین دیر ازتون تشکر کردم

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
کاربر hadikm_sh
برای تشکر لطفا فقط از کلید تشکر استفاده کنید.
قوانین رو حتما اینجا مطالعه کنید.
یک اخطار دریافت کردید.

جدیدترین ارسال ها

بالا