سوال راجع به پلاگين SysMetrics

Amit13

Well-Known Member
سلام دوستان

تابع TransparentColor پلاگين SysMetrics رو حتما ديديد.
همون كه كل پروژه رو Transparent ميكنه.
من نميخوام كل صفحه ي پروژه ام رو يك دست تغيير Transparent بدم.امكانش هست كه فقط مثلا يك مستطيل كوچك از پروژه Transparent بشه؟؟؟بقيه همون 100% بمونه.

ممنون:rose:

• Like
Reactions: pcj

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
سلام دوستان

تابع TransparentColor پلاگين SysMetrics رو حتما ديديد.
همون كه كل پروژه رو Transparent ميكنه.
من نميخوام كل صفحه ي پروژه ام رو يك دست تغيير Transparent بدم.امكانش هست كه فقط مثلا يك مستطيل كوچك از پروژه Transparent بشه؟؟؟بقيه همون 100% بمونه.

ممنون:rose:

دوست عزيز
براي انجام اين كار چرا از mask استفاده نميكنيد؟

ضمن اينكه با پلاگين Sysmetrics هم ميتونيد اون محدوده‌ مستطيلتون رو يك رنگ خاص بديد و با دستور TransparentColor همون رنگ رو محو كنيد تا فقط محدوده مستطيل موردنظرتون خالي بشه.

Amit13

Well-Known Member
دوست عزيز
براي انجام اين كار چرا از mask استفاده نميكنيد؟

ضمن اينكه با پلاگين Sysmetrics هم ميتونيد اون محدوده‌ مستطيلتون رو يك رنگ خاص بديد و با دستور TransparentColor همون رنگ رو محو كنيد تا فقط محدوده مستطيل موردنظرتون خالي بشه.

ممنون ‏Evil_gates‏ جان‏!‏
آما از ماسك نميشه استفاده كنم,آخه ميخوام در طي كار كردن با پروژه مقدار محو بودن تغيير كنه.
روش دوم هم كه فرموديد;اون رنگ خاص به طور كامل حذف ميكنه,آخه من ميخوام كامل حذف نشه.مثلا 80% محو بشه.
اينجوري بگم كه ميخوام تم برنامه ام بردر كريستال داشته باشه.
راجع به كريستال ساختن نظري نداريد?

• Like
Reactions: pcj

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
ممنون ‏Evil_gates‏ جان‏!‏
آما از ماسك نميشه استفاده كنم,آخه ميخوام در طي كار كردن با پروژه مقدار محو بودن تغيير كنه.
روش دوم هم كه فرموديد;اون رنگ خاص به طور كامل حذف ميكنه,آخه من ميخوام كامل حذف نشه.مثلا 80% محو بشه.
اينجوري بگم كه ميخوام تم برنامه ام بردر كريستال داشته باشه.
راجع به كريستال ساختن نظري نداريد?

متاسفانه اين يكي از ضعف‌هاي mmb تو حوزه گرافيك برنامه هست كه اميدوارم تو آپادانا كه جناب JavidX كار ميكنن حل بشه

جدیدترین ارسال ها

بالا