سوال دیتابیس و sqllite

سلام من تازه به این فروم اومدم من فلش کار هستم و با برنامه ادوبی ایر هم در حال برنامه نویسی هستم لذا برای اینکه بتونم دیتابیس استفاده کنم sqlliteپیشنهاد شده

سوال :

آیا sqlliteدر صورتی که در سیستم مخاطب نصب نشده باشد کار میکند ؟ جون ماهیت کارهای من سی دی های آموزشی و مالتی مدیا است و به صورت سی دی در دست مشتری قرار میگیرد .

سوال :

این پلاگینی که میگویید فارسی میکند آیا فقط مخصوص mmbاست ؟ یا کلا بر روی sqllite سوار میشود ؟

مرصی

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
سوال :

آیا sqlliteدر صورتی که در سیستم مخاطب نصب نشده باشد کار میکند ؟ جون ماهیت کارهای من سی دی های آموزشی و مالتی مدیا است و به صورت سی دی در دست مشتری قرار میگیرد .
بله، ماهیت SQLite به شکلی هست که نیاز به نصب و تنظیمات خاصی نداره و کاملاً مستقل اجرا میشه.

سوال :

این پلاگینی که میگویید فارسی میکند آیا فقط مخصوص mmbاست ؟ یا کلا بر روی sqllite سوار میشود ؟
SQLite یک سیستم مدیریت دیتابیس Open Source هست.
پلاگینی که برای MMB توسعه داده شده از دیتابیس SQLite استفاده میکنه و بر مبنای SDK پلاگین های MMB نوشته شده، یعنی امکانش هست در فلش یا ایر نتونید ازش استفاده کنید.
گرچه SQLite یک نسخه ی Command-Line داره که میتونید ازش استفاده کنید.
برای اطلاعات بیشتر به سایت SQLite مراجعه کنید: http://www.sqlite.org/download.html

یک سوال دیگر :
زمانی که در sqllite دیتابیس ایجاد میکنیم با جه پسوندی باید فایل ها را ذخیره کرد ؟

آیا در مورد پسوند db میتوانید بمن اطلاعاتی بدهید و آیا با access میتوان این پسوند را تولید کرد ؟

مرصی از وقتی که میگذارید برای پاسخ .

جدیدترین ارسال ها

بالا