سوال در مورد v-ray light

madmaster_3d

Well-Known Member
سلام دوستان یک سوال ساده دارم.
حتما براتون پیش اومده که استودیو رو ساختید بعد مثلا یک قوری داخلش گزاشتید بعد نور های وری رو هم تنظیم کردید.
حالا یکدفعه می خوای مثلا متریال قوری رو ببینید تو صحنه چه رنگیه ( نه تو رندر ) ولی چون شدت نور های وری زیاده نمی تونید ببینید. پس وری لایت رو خاموش می کنید. ولی وقتی این کارو میکنید اصلا کل صحنه سیاه میشه. تو محیط مکس منظورمه. می خوام بدونم چه کار کنیم که وقتی این وری لایت رو خاموش می کنیم صحنه سیاه نشه. منظورم تنظیمی چیزی !؟مرسی:mad:

madmaster_3d

Well-Known Member
ایول. من 100 ساله با این قضیه مشکل داشتم. این ctrl + l دقیقا کدوم گزینه تو کردم منو رو فعال یا غیر فعال می کنه؟!

h.khafan

Active Member
گوشه ی سمت چپ بالا ی هر کروم از ویو پورتهای نوع تصویر سازیشون نوشته شده مثلا shade..یا wire frame ..یا هر دو با هم.. روی اون کلیک راست کن برو به گزینه ی Lighting and shadows...اونجا دو نوع نور پردازی برای ویوپورت میتونی انتخاب کنی (2 حالت کلی و یه سری تنظیمات ک زیر اون 2 تا گزینس!) یه گزینه Illuminate with scence light هست ک با نورهای صحنه ویو پورترو نور افشانی میکنه! یکی هم Illuminate with Defauil lights ک با نور پیش فرض خودش نور افشانی میکنه... کنترل به اضافه ال بین این دو تا گزنه سوییچ میکنه...:wink:

موفق باشی
حامد

جدیدترین ارسال ها

بالا