سوال در مورد Morph

hamed-ddd

Well-Known Member
سلام به دوستان
البته این سوال من کمی غیر عادیه:
اول نیمه یک مدل ساده رو بسازید و از اون دو سه تا کپی بگیرید
بعد در هر کپی تغییراتی رو ایجادکنید (منظور ایجاد مدلهایی برای مورف است)
خوب حالا به تک تک مدلها مدیفایر SYMETRY رو اعمال کنید تا مدلهای شما قرینه شوند بعد آنها را به EDITABLE POLY تبدیل کنید
در اینجا ما یک مدل اصلی داریم به اضافه دو سه تا مدل برای TARGET
به مدل اصلی مدیفایر مورف را اعمال کنید و TARGET ها را انتخاب کنید ...... تارگت ها قابل قبول هستند و بدون مشکل پذیرفته میشوند ولی هنگامی که میخواهید عدد مربوط به مورف را تغییر دهید یک طرف مدل درست عمل میکند و یک طرف در هم رفته و به هم میریزد
فکر میکنید علت چی باشه؟:eek:

armiiin

Member
ok man migam, vali chon bayad kami tozih bedam farsi nemizanam chon type farsi balad nistam!
bebin morph vaghti kaar mikone ke shoma 2 ta object ro be ham nesbat bedin be soorati ke tedaade vertexhaashoon va saakhtaare omoomishoon ba ham yeki bashe va faghat jaaye vertexha ba ham fargh kone.
vaghti az oon modifere symmetry estefaade mikonin dar asl maahiate shey ro avaz kardin, va ine ke morph kaar nemikone
baraye in kaar shoma bad az saakhtane nimeye shey azash mirror begirin, attach konid va shey ro kaamel konid, vaghti morph ham behesh bedin kaar mikone...agar doostaan raahe behtari daran khoshhaal misham bedoonam

hamed-ddd

Well-Known Member
از راهنمایی هر دو تون ممنون
فقط میخوام بدونم آیا شما کاری رو که من گفتم انجام دادید یا نه
راستی آرمین این کار میرور کردن رو من قبلا استفاده میکردم ولی درد سر داشت الان در آخرین tutorial برنامه مکس از سیمتری استفاده کرده . همون مهره اسب شطرنج رو میگم
امین آقای گل منظورتون از منوی راست کلیک دیگه ؟؟؟ درسته؟؟

امین تری دی

Active Member
ببین سر کاراکتر رو Select کن بعد توی Modify روی Symetry کیلک راست کن گزینه Collapse All رو انتخاب کن

این کار رو واسای تمام Morpher ها باید انجام بدی

hamed-ddd

Well-Known Member
امین جان
خیلی جالبه چون کاری که شما گفتی یک خط در میان جواب داد هنورز هم در برخی موارد آشفتگی در یک طرف دیده میشه هر چی هست باید به پارامترهای ورتکس پلی مربوط باشه
ظاهرا مدیفایر مورفر از میانیابی مسیر ورتکسها استفاده نمیکنه بلکه هر ورتکس یک شماره داره (شبیه به اسپیلاین)
و مورفر از این شماره ها استفاده میکنه و سیمتری باعث در هم ریختگی شماره ها میشه .....فکر میکنم باید راهی برای انطباق شماره ها وجود داشه باشه

امین تری دی

Active Member
خب یک کار دیگه هم بکن احتمال زیاد درست بشه

تمام ورتکس ها رو Select کن بعد قسمت Weld گزینه Selected رو بزن دو سه بار این کار رو تکرار کن

جدیدترین ارسال ها

بالا