::سوال در مورد java ::

سلام وقتي تو بعضي سيستما كه جاوا نداره يه صفحه داراي آپلت رو لود ميكنيم ميخواد جاوا رو دانلود كنه! اونم با 1000 تا گرفتاري
ميخوام بدونم آيا ميشه اين جاوارو به صورت setup . exe دان كرد وروي هر سيستمي نصب كرد؟
اگه ميشه لطف كنيد يه لينك مستقيم بدين
بازم ممنون
قربان شما حامد

a Truth Seeking

Active Member
فكر كنم اگر شما نرم افزار Microsoft Virtual Machine رو نصب كنين خيلي از مشكل هاي مربوط به جاوا و اجراي اون در سيستم شما برطرف بشه.

من تو سيستم خودم مشكل ندارم راستش من يه نرم افزار آزمايشگاه فيزيك مجازي گرداوري كردم كه بايد آنلاين و تو مدارس مختلف كه فكر نميكنم جاوا داشته باشن جواب بده حالا چي پيشنهاد ميكنين؟

Ghamnevis

Well-Known Member
حامد جان پيشنهاد ميكنم كه همراه ارايه فايل جاوا پيوست يا لينك دريافت Microsoft VM رو هم بزاريد تا مشكلتون حل بشه ! (لينك در سايت روزنامه همشهري هست و همينطور ميتونيد از سايت مايكروسافت هم استفاده كنيد)

كاري كه همه ميكنند ;)

موفق باشي
سايان

ghamnevis گفت:
حامد جان پيشنهاد ميكنم كه همراه ارايه فايل جاوا پيوست يا لينك دريافت Microsoft VM رو هم بزاريد تا مشكلتون حل بشه ! (لينك در سايت روزنامه همشهري هست و همينطور ميتونيد از سايت مايكروسافت هم استفاده كنيد)

كاري كه همه ميكنند ;)

موفق باشي
سايان

ممنون سايان جون
اگه ميشه لينكشو برام بزار (لينك مستقيم) خورمم دنبالش ميگردم

سايان جان واقعا ممنون
يعني تو سيستمايي كه نصب بشه ديگه مشكل لود كردن آپلت ها رو ندارن ديگه
خدا از دهنت بشنوه
بازم ممنون

Ghamnevis

Well-Known Member
خواهش ميكنم حامد جان

نه ! با اين پلاگ اين شما ميتوني همه اپلت ها را ببيني.

موفق باشي
سايان

a Truth Seeking

Active Member
حامدجان نرم افزار Microsoft Virtual Machine براي اين كار مثله آبيه كه روي آتيش مي ريزي (چي دارم مي گم) راه حلش فقط همينه.

ghamnevis گفت:
خواهش ميكنم حامد جان

نه ! با اين پلاگ اين شما ميتوني همه اپلت ها را ببيني.

موفق باشي
سايان

پس چرا الان نميشه با WINDOWS XP در حالي كه اين پلاگ نصب كردم از طريق سايت ياهو(جاوا)چت كرد...
كسي ميدونه؟؟؟

Ghamnevis

Well-Known Member
شايد نسخه قديمي اون را نصب كرديد..

احتمالا لينكي هم كه من دادم نسخه قديمي آن هست !

حجت جان اگر شما بتوني از ياهو گيمز Yahoo Games در مسنجر خودت استفاده كني يعني اينكه جاوا نصب هستش و كار هم ميكنه !

من سعي ميكنم ورژن جديد را امشب بزارم..

موفق باشيد
سايان

جدیدترین ارسال ها

بالا