سوال در مورد iweb

m0j68

New Member
سلام

مدتی قبل من از آی وب سرور گرفتم و موقع خرید 12 ماهه که پیشفرض بود انتخاب کردم و بعد از 5 ماه به خاطر مشکلات درسی می خواستم سرور کنسل کنم .

به اکانت منجر صحبت کردم هر کاری کردم قبول نکرد و گفت 7 ماه دیگه مونده و طبق قرارداد شما آنقدر به آی وب بدهکر هستین و من هم دنبالش نرفتم

این مدت کلی اینویس زد و نزدیک 3000 دلار بدهی تو اکلنت زده و سرور که همون ماه اول ساسپند شد

موقع خرید سرور هم مشخصات درست خودم وارد کرده بودم و می خواستم بدونم کسی تو آی وب به این مشکل بر خورده ؟

برای سروری که نخواستم و استفده نکردم و جالب تر اینکه از همون ماه اول ساسپند شد این همه بدهی زده و بعد ماه اول که پرداخت نشد اینویس ها سرور هم ترمینت شده ولی هنوزم هنوزه هر ماه داره اینویز میزنه

irlogo

Active Member
آی وب ا ماه بازگشت پول می ده به هر دلیلی
اگه بیشتر از 1 ماه بشه دیگه بازگشت پول نمی ده

خوب اگر پرداخت ماه به ماه رو انتخاب می کردی به چنین مشکلی نمی خوردین

NikanHost

Member
سلام

Iweb برای قرارداد یکساله تخفیف 10 درصد در نظر می گیرد و همین هم باعث می شود کاربران آن را انتخاب کنند ولی به نظر من انتخاب قرارداد یکساله کار جالبی نیست چون اصولا در طی یکسال تغییرات زیادی در این صنعت پیش می آید .

من اگر جای شما بودم قطعا یک بار قوانین Iweb را به طور کامل مطالعه می کردم شاید راه حلی در آن پیدا شود.

البته من فکر می کنم چند نفر از دوستان ادعای نمایندگی Iweb را دارند شاید اگر با آنها مشورت کنید هم خوب باشد.

با تشکر

nimafire

find / -name Support > u
سلام. ما نماینده iweb هستیم. متاسفانه یا خوشبختانه به دلیل جوی که بر بازار هاستینگ هست دوشتانی همچون شما مستقیم طرف iweb میشوند و دچار این مشکلات میشوند.
ما نماینده iweb هستیم و در صورت تمایل میتونیم با شما همکاری کنیم و سرور در اختیار شما قرار بدیم.

موفق باشید

NikanHost

Member
سلام

من فکر می کنم بهترین راه کمک به این دوست نماینده باشد. راستی من چند تا سوال در مورد Iweb و نمایندگانش داشتم

با تشکر

m0j68

New Member
iweb

سلام و ممنون از پاسخ

مشکل من الان این نیست . می گن iweb پیگیری قانونی می کنه و ... ؟ در مورد این می خام بدونم ! که دقیقا مشکلی پیش میاد یا نه ؟ تو ایران نمی تونن کاری کنن ؟

NikanHost

Member
سلام

الان 3000 دلار بدهی دارید ؟ با توجه به اینکه شما در ایران هستید بعید می دانم بتوانند کاری انجام بدهند.

با تشکر

ehsanch

Active Member
شما دیگه نمیتونین با اون مشخصات از آی وب سرور بگیرین. ولی این بدهی را هم کاری نمیتونن بکنن... مشکلی براتون پیش نمیاد. انقدر سرشون شلوغه که پولایی هم که میاد به حسابشون به سختی حسابرسی میکنن...

ما نماينده iweb نيستیم.
ولی چون در حال حاظر 5 تا سرور ازشون داريم می تونيم سروها رو با قيمت کمتر ازشون بگيريم.
اگر سوالی داشتید می تونید با ما تماس بگیرید:
88334813

با تشکر
علی امیری

Mozafary

Member
شما مدرکی در مورد نماینده بودنت داره؟چطور میتونیم تاییده ی این موضوع رو از iweb بگیریم؟
سلام. ما نماینده iweb هستیم. متاسفانه یا خوشبختانه به دلیل جوی که بر بازار هاستینگ هست دوشتانی همچون شما مستقیم طرف iweb میشوند و دچار این مشکلات میشوند.
ما نماینده iweb هستیم و در صورت تمایل میتونیم با شما همکاری کنیم و سرور در اختیار شما قرار بدیم.

موفق باشید

NikanHost

Member
سلام

بله من هم فکر می کنم اگر دوستانی که ادعای نمایندگی Iweb را دارند نامه نمایندگی یا تاییده آن شرکت را ارائه دهند کاربران بیشتر اطمینان می کنند.

با تشکر

irlogo

Active Member
البته تصور می کنم دوستمون آقا نیما از شرکت لحظه الکترونیک نقل می کنند ، این شرکت در ترکیه کمپانی دارد و کلیه خرید ها را از Iweb قانونی انجام می دهد
مثلا
http://whois.domaintools.com/67.205.99.66

CustName: Lahzeh Electronic
Address: Halici Oglu
City: Istanbul
StateProv:
PostalCode: 8303
Country: TR
RegDate: 2008-12-18
Updated: 2008-12-18

و البته لحظه چون زیاد از Iweb خرید داشته یه جورایی از Iweb ارزونتر می گیره

ولی به نظر من هم اینجوری نمی شه ادعای ریسلری کرد می بایست یه جوری از طرف Iweb اثبات بشه

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت

موفق باشید
دوست گرامي iWeb هيچ نمايندگي نه در ايران و نه در هيچ كشور ديگه اي نداره... iWeb يك شركت بين المللي هستش كه خودش به تمامي كشورهاي دنيا سرويس ميده ميتونيد اين رو از بخش پشتيبانيشون بپرسيد .

اين بخشي از پاسخي هست كه پشتيباني iWeb گفته :
[LTR]William L.: They may be using our hosting services as reseller[/LTR]

شرايط فروش همكاري در اين بخش توضيح داده شده است :
http://iweb.com/resellers/affiliates/

در كل توي ايران براتون مشكلي پيش نمياد ، البته اگر از كارت اعتباري معتبري استفاده كرده ايد ممكن است براي اون كارت اعتباري مشكل پيش بياد، اگر خيلي بخواهند اذيت كنند و پاپيچ اين موضوع شوند اطلاعات شما رو به دولت كانادا منتقل ميكنند كه ممكن است بعدها براي ورود به اون كشور كمي دچار مشكل بشي.. البته اين حالت اگر خيلي آسيب ديده باشند و از شما عصباني شده باشند انجام ميدهند. اين مواردي بود كه اكانت منجر من 6 سال پيش زماني كه من اولين بار ميخواستم از iWeb سرويس بگيرم بهم گفت.

مجيد

NikanHost

Member
سلام

آقا من پیشنهاد می کنم که در مورد Iweb یک تاپیک باز بشود و دوستان تجربیات و سوالات و نظراتشون را در آن قراردهند .

با تشکر

parsgibit

Member
نيما خان از شركت لحظه سرور ميگيرن
لحظه الكترونيك كاملا مورد تاييده
مطمئن باشيد !
نماينده اون طوري كه ش ما فكر مي كنني موجود نداره
اما لحظه الكترونيك مي تونه با قيمت خيلي مناسب براي شما سرور رو بگيره و البته به خاطر اين كه سرور هاي زيادي تو آي وب دارن و خوش حسابن يه سري آفر توپ !! هم ميگيرن از اونا so ...

جدیدترین ارسال ها

بالا