سوال در مورد iray

m3d

کاربر VIP
سلام دوستان یه سوال دارم این iray چیه؟ موتور رندره؟ اگه هست فرقش با منتال چیه ؟ آیا با خود مکس 2011 نصب میشه؟

mohsenra

New Member
سلام دوست عزیز iray یه موتور رندر که به صورت مجزا به مکس الحاق میشه و من هم باهاش کار نکردم ولی حجمش خیلی کمه و در حد 3 تا 4 مک هست و چند تا فایل dll داره ...همین

Ultra3D

Well-Known Member
iray یک موتور گرافیکی پیشرقته هست و خیلی قوی ... GI قوی داره

تو یک جا دیدم که قابلیت خروجی دادن ریل تایم داره .... یک بزرگ ترین امتیازش هست ( اگه درست باشه)

یکی از قابلیت های جانبی منتال ریه. iRay برای رندر به جای cpu از gpu استفاده می کنه. اگه چند تا کارت گرافیک قوی داشته باشی می تونی رندر RealTime انجام بدی. و یه موضوع دیگه اینه که هنوز gui نداره. تا جایی که من میدونم وقتی که رندر می گیری فقط یه صفحه commandline میبینی. خروجی رندرت هم یه جایی ذخیره میشه. همین موضوع یککم کار رو سخت می کنه. من چند تا تست کوچیک ازش گرفتم. زیاد کار کردن باهاش راحت نبود. فک کن اصلا نمیبینی چی داره رندر میگیره !
در کل آینده خیلی خوبی داره...

یک نکته جالب دیگه اینکه دیگه از تنظیمات گاها گیج کننده و دشوار برای نورپردازی خبری نیست. iRay نورپردازی Physically Correct رو به شما ارائه میده بدون اینکه لازم باشه تنظیماتی رو انجام بدبد.

آخرین ویرایش:

m3d

کاربر VIP
عجب ! باید خیلی جالب باشه ها. رندر فیزیکی دیگه آخرین حد رئالیسته ، کیفیتش مثل مکسول میشه . ممنون از توضیحاتتون دوستان.:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا