سوال در مورد .htaccess

با سلام
دنبال دستوري هستم كه فقط به چند تا آي پي خاص اجازه دسترسي به محتويات يك فولدر بدهد ( سرور لينوكس )
ممنون ميشم اگر كمكم كنيد

Parham

Well-Known Member
دوست عزیز شما باید mod_accessاستفاده کنید ، به این صورت که شما باید دسترسی‌ را به وسیله دستور Deny ببندی با اون IP آدرس هایی‌ که میخوان دسترسی‌ داشته باشن را بهشون Allow بدی که بتونن وارد اون فولدر بشن ... برای این کار شما باید فایل htaccess. با مشخصات زیر را درون فولدر مورد نظر قرار بدی :

کد:
order deny,allow
deny from all
allow from xxx.xxx.xxx.xxx

که در قسمت allow from باید آدرس IP مورد نظر را قرار بدی و هرچند تا IP که می‌خوای دسترسی‌ داشته باشن به ترتیب در هر خط قرار بدی ...

Parham گفت:
دوست عزیز شما باید mod_accessاستفاده کنید ، به این صورت که شما باید دسترسی‌ را به وسیله دستور Deny ببندی با اون IP آدرس هایی‌ که میخوان دسترسی‌ داشته باشن را بهشون Allow بدی که بتونن وارد اون فولدر بشن ... برای این کار شما باید فایل htaccess. با مشخصات زیر را درون فولدر مورد نظر قرار بدی :

کد:
order deny,allow
deny from all

که در قسمت allow from باید آدرس IP مورد نظر را قرار بدی و هرچند تا IP که می‌خوای دسترسی‌ داشته باشن به ترتیب در هر خط قرار بدی ...
من اين دستور را با آي پي خودم تست كردم جواب نداد ...
-----------------------------------------------------------
Forbidden
You don't have permission to access /f/22.jpg on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
---------------------------------------------------------
!!!!!!! ؟؟؟؟؟

Parham

Well-Known Member
کدی که در بالا دادم درست هستش دوست عزیز و مشکلی‌ نداره ...

Parham گفت:
کدی که در بالا دادم درست هستش دوست عزیز و مشکلی‌ نداره ...
من بجاي xxx.xxx.xxx.xxx آي پي خودم را قرار دادم ولي اجازه ورود نداد و پيغام بالا را داد ( آي پي را از طريق دستور ipconfig پيدا كردم )
مثال :
order deny,allow
deny from all
allow from 85.185.2.21

oxygenws

Active Member
پرهام جان، مطمئنی ترتیبش رو درست نوشتی؟؟
من یک کم شک دارم (البته مطمئن هم نیستم!!)
اینطوری نیست؟؟
کد:
order allow,deny
deny from all
موفق باشید.

Parham

Well-Known Member
والا فکر می‌کنم که اونی‌ که تو زدی درست هستش ، نمیدونم من قبلا به صورتی‌ که زدم استفاده کرده بودم ...

Parham

Well-Known Member
دوست عزیز تنها راه همین هستش من باز هم امتحان کردم و جواب داد هر دو مورد ...

parsjax

Banned
عزیزم احتمالا باید سرورت ریست شه تا دوباره این فایل اچ تی اکسس رو بخونه

جدیدترین ارسال ها

بالا