سوال در مورد asp.net

petunia

New Member
سلام
من یه برنامه asp.net دارم. تو یکی از فرم ها یه datagrid دارم که یه ستون template داره که checkbox برای انتخاب رکوردها برای حذف یا ویرایش.
1- می خوام کاربر فقط بتونه یکی از checkbox ها را انتخاب کنه نه چند تا رو با هم.
2- برای button های ویرایش و حذف و اضافه می خوام آیکون بذارم اما بلد نیستم تو properties هم چیزی مثل backcolorimage پیدا نمی کنم.
3- می خوام برای کلید حذف یه messagebox با کلیدهای yesno بذارم اما بلد نیستم.
اگه میشه راهنماییم کنید.
در ضمن من با c# می نویسم.

TNZ187

Member
من هم بلد نیستم ولی ....

سلام
جواب ها رو سعی می کنم که به ترتیب بدم ( البته فقط سعی می کنم :wink: )
1_ چرا از Radio Button استفاده نمی فرمائید ؟ چون CheckBox معونه داره می گم وگرنه کار نشد نداره ( بعضی وقت ها داره )
2 _اگه شما BackGround ندیدید اشکال نداره می تونید به جای اون UpdateImageUrl و EditImageUrl و ... رو به کار بگیرید . فقط یک نکته : شما باید نوع CommandField ها رو به Image ( از حالت Link ) تغییر بدهید .
3 _ برای این کار باید کلید حذف رو TemplateField بکنید ( کافی است روی Convert This field to TemplateField کلیک کنید ) بعد بروید در قسمت EditTemplate یا اگه از سورس برید بهتره . اون کنترل رو پیدا کنید و خصیصه که می ذارم اضافه کنید
کد:
onClientClick="return Confirm('متن شما ')"
رو به اون اضافه کنید . موفق باشید .

• Like
Reactions: MDP

petunia

New Member
آخه من برای هر سطر تو datagrid یک button حذف نذاشتم. یه کلید هست برای همه رکوردها، بازم میشه template کرد کلید رو؟

petunia

New Member
و یه چیز دیگه اینکه از کجا بفهمم که کاربر پیغام رو تایید کرد یا نه؟ کلید ok رو زده یا cancle رو؟

TNZ187

Member
پیام

سلام
شما نیازی ندارید متوجه بشوید که کاربر Cancel کرده یا OK . چون اگر Cancel رو بزنه عملیات لغو می شود و اگر OK را بزند عملیات انجام می شود . پس نیازی به دونستن جواب نیست .
شما چه طور برای کل دیتاگرید یک دگمه استفاده کرده اید ؟ شما کافی که یک ستون CommandField به هر سطرتون اضافه کنید . این کار رو می تونید از قسمت EditColumns انجام بدهید . در آنجا یک ستون CommandField اضافه کنید تا هر سطر شما یک دگمه داشته باشد که در مورد اون سطر تصمیم گیری کند.

جدیدترین ارسال ها

بالا