سوال در مورد 32 بیت و 64 بیت

سلام ن یه سیستم 64 بیت دارم قبلاً که ویندوز 64 بیت روی سیستمم نصب بود بازی ها خیلی کند عمل میکردن و همیشه خدا 1600 مگابایت رم پر بود (ویندوز 7) ولی امروز ناچار شدم که نسخه 32 بیتیه همون ویندوز رو روی سیستمم نه صب کنم و وقتی بازی ها رو آوردم فریم 50% بیشتر شده بود و رم در حالت عادی ویندوز فقط 400 مگابایت اشغال شده بود و دیگه مشکل سایه کارت گرافیکم هم بر طرف شده بود و سایه ها رو حذف نمیکرد و افکت هایی مثل دود و آب هم خیلی طبیعی تر شده بودن با توجه به اینکه این نسخه 32 بیت از لحاظ ورژن و تاریخ ساختش با نسخه 64 بیتی که اول نصب کرده بودم یکی بود و عین هم بودن حالا دوتا سوال در این مورد دارم :

1.بالا رفتن سرعت بازی ها از ویندوز من هست یا از درایور کارت گرافیک؟

2.میتونم با سیستم 64 بیت و ویندوز 32 بیت نرم افزار های 64 بیت رو اجرا کنم؟

Darkknight

Member
.بالا رفتن سرعت بازی ها از ویندوز من هست یا از درایور کارت گرافیک؟
فکر می کنم که به خاطر کارت گرافیک شما باشه ، چون من خودم از ویندوز 7 نسخه 64 بیتی استفاده می کنم ، مشکلات بالا رو هم تا حالا نداشتم ، کارت گرافیکتون چیه ؟
میتونم با سیستم 64 بیت و ویندوز 32 بیت نرم افزار های 64 بیت رو اجرا کنم؟
نرم افزارهای 64 بیتی تنها روی ویندوزهای 64 بیتی اجرا می شن ، ولی نرم افزارهای 32 بیتی رو می تونید روی 64 بیت نصب کنید

می تونید اینجا هم یک سری بزنید :
کد:
http://1fathi.com/1388/12/11/difference-between-32-bit-and-64-bit-windows/

gp-gpu

Member
سلام
جواب سوال1 :
ویندوز 64 بیتی مقدار بیشتری از رم رو اشغال می کنه ولی نه 1.6GB تو حالت نرمال.ممکنه مشکل از برنامه هایی که نصب کرده بودی،بوده باشه.
از اونجایی که بازیهای رایج تا جایی که من میدونم همگی 32بیتی هستن پس با نصب اونا روی ویندوز 64بیتی به سرعت بالاتر دست نمی یابیم.
برای اینکه از کار کردن با ویندوز 64 بیتی لذت ببرید باید از برنامه های 64بیت استفاده کرد.

جواب سوال 2:
جواب این سوال رو دوست عزیزمون Darkknight دادن.
***نکته***اگر روی ویندوز 64بیت نرم افزار 32بیت نصب کنیم از لحاظ کارایی و سرعت تفاوتی با همان ویندوز 32 بیتی نخواهد کرد.

جدیدترین ارسال ها

بالا