Fa سوال در مورد کیبورد

Corovarice

Active Member
سلام :rose:
دنبال پلاگینی می گردم که تشخیص بده کدوم دکمه ی کیبورد زده میشه :green: اینطوری بکم که مثلا دکمه ی F رو فشار دادیم تو صفحه بنویسه : F ...
عین همین سوال چندین بار تو انجمن مطرح شده ، تک تکشون رو بررسی کردم هیچ کدوم به نتیجه ای نریسیدن :sad:

مرسی ...

Aref_Alikhani

Well-Known Member
سلام
ولی من تا جایی که یادمه خیلی از این پست ها به نتیجه رسیدن!
به هر حال من الان یه نمونه درست کردم ببینید کارتون باهاش راه می افته اگه سوالی هم بود در خدمتم.:rose:

پیوست ها

• Key.rar
    6 کیلوبایت · بازدیدها: 46

Corovarice

Active Member
دستتون درد نکنه همونیه که دنبالش می گشتم ولی دو تا اشکال داره که با وجود اونا کارم روبه راه نمیشه :-<
یکی اینه که دکمه های عدد های راست کیبورد رو تشخیص نمیده ، باید از عدد های بالای کیبورد استفاده کنیم :-?
یکی هم اینه دکمه های غیر از حروف و عدد رو تشخیص نمیده مثل Enter , Home , End , Insert , Delete , Esc & ...:-?

ممنون میشم راهنماییم کنین ..
بازم مرسی

reza zareie

Active Member
من قبلا تو انجمن يك كيبورد مجازي ديده بودم واستون قراردادم گفتم شايد اين كارتون رو راه بندازه و به درتون بخوره

پیوست ها

• virtual_keyboard.rar
    17.9 کیلوبایت · بازدیدها: 31

Corovarice

Active Member
ممنون ولی اون چیزی که من می خوام کیبورد مجازی نیست .. نمی خوام دکمه ی کبورد به طور مجازی زده بشه .. می خوام هر وقت ما دکمه ای رو زدیم اون دکمه رو تشخیص بده ..
ضمنا فایلی رو که پیوست کردین نتونستم دانلود کنم .. روش کلیک کردنی میره به صفحه ی ورود سایت :-?

reza zareie

Active Member
اينم يه نمونه ديگه هست كه قبلا تو انجمن ديده بودم . تقريبا همون چيزي هستش كه شما مي خواي و توي قسمت راهنماش كه نوشته كليدهايي مثل f1وثدي,... رو نشون ميده . يكم روش كاركني پيدا ميكني فقط يه نكته كوچولو اينكه بايد برنامه رو كامپايل كني تا اون كليدها رو هم نشون بده

پیوست ها

• AnyKeyV2PlugIn.zip
    444.4 کیلوبایت · بازدیدها: 83
آخرین ویرایش:

m javad

کاربر متخصص
AnyKeyV2PlugIn این پلاگین توانایی درک تمام دکمه ها رو نداره
مثلا همون اعداد سمت راست کیبورد یا دکمه های دیگه
برای اون دکمه ها از پلاگین SysMetrics استفاده کنید
یعنی از ترکیب دوتا پلاگین
موفق باشید

reza zareie

Active Member
آقا محمد جواد اعدادسمت راست كيبورد رو به اينصورت نشون ميده كه اگه Num Lockروشن باشه مثلا اگه شما يك رو بزني مي نويسه NUM 1ودكمه هاي Enter وEndوInsertو... رو هم نشون مي ده

m javad

کاربر متخصص
آقا محمد جواد اعدادسمت راست كيبورد رو به اينصورت نشون ميده كه اگه num lockروشن باشه مثلا اگه شما يك رو بزني مي نويسه num 1ودكمه هاي enter وendوinsertو... رو هم نشون مي ده
خیر
تو همه موارد نشون نمیده و در گیر هست
بعضی وقتا اگر برنامتون رو مینیمایز کنید و یا مخفی کنید و بخواهید دکمه ها رو ثبت کنید در گیر میشه
و تو بعضی ویندوز ها هم مشکل داره
منظورم اینه که اعتماد بهش برای اون دکمه ها نمیتونه 100 در صد باشه
چون خطا ازش دیده شده
پس اگر دنبال یه کار خوب هستید از ترکیب دوتا پلاگین استفاده کنید

دوست عزیز نیازی به پلاگین نیست ...
میتونی از Run script by pressing استفاده کنید.
در ضمن میتونه کلیدهای سمت راست کیبورد رو هم بشناسه + کلیدهای Alt,Ctrl,Shift,Home,End,Right,Left,Up,Down,Delete,Insert,Space,Enter
و حتی میتونی به صورت ترکیبی هم ازشون استفاده کنید

شاید این کار یه مقدار آماتوری باشه اما خیلی راحت و بی دردسره و نیازی به کدنویسی نداره

آخرین ویرایش:

m javad

کاربر متخصص
تنها کلیدی که نمیشناسه کلیدهای سری f1 تا f12
میشه لطف کنید و یه نمونه برامون بسازید که دکمه های:)
پ گ ک ج ح م یا ] [ ; ' \ / . , \ یا دکمه های کم و زیاد کردن صدا روی کیبورد یا ماشین حساب و ... رو درک کنه .....!!!!!!!!

حق با جواد عزیز...

پ گ ک ج ح م یا ] [ ; ' \ / . , \ یا دکمه های کم و زیاد کردن صدا روی کیبورد یا ماشین حساب و ... رو درک کنه .....!!!!!!!!​

اگر نیازی به کلیدهای بالا ندارید بهتره از همین روش راحت استفاده کنید.
دو تا مثال در این مورد دارم که ساخت اساتید مجید آنلاینه ... شاید بتونه کمکتون کنه.

لینکها Refresh شد.

پیوست ها

• Keyboard & Mouse Tester.zip
    63.6 کیلوبایت · بازدیدها: 20
  • hotkeys.zip
    11.9 کیلوبایت · بازدیدها: 17
آخرین ویرایش:

Corovarice

Active Member
دوست عزیز نیازی به پلاگین نیست ...
میتونی از run script by pressing استفاده کنید.
در ضمن میتونه کلیدهای سمت راست کیبورد رو هم بشناسه + کلیدهای alt,ctrl,shift,home,end,right,left,up,down,delete,insert,space,enter
و حتی میتونی به صورت ترکیبی هم ازشون استفاده کنید

شاید این کار یه مقدار آماتوری باشه اما خیلی راحت و بی دردسره و نیازی به کدنویسی نداره

این روشی که شما می گین وقتی کار می کنه که ما رو برنامه ی ام ام بی باشیم .. مثلا اگه خارج از ام ام بی یه دکمه ای بزنیم تشخیص نمیده :-?ممنون

m javad

کاربر متخصص
این روشی که شما می گین وقتی کار می کنه که ما رو برنامه ی ام ام بی باشیم .. مثلا اگه خارج از ام ام بی یه دکمه ای بزنیم تشخیص نمیده :-?ممنون
بله من که گفتم
به این نکته قبلا هم اشاره کرده بودم
استفاده از اون دوتا پلاگین به طور همزمان بهینه ترین کاری هست که میتونید بکنید

منظور شما چيه كه خارج از mmb تشخيص نميده؟؟؟
منظورشون اینه که مثلا برنامه مینیمایز باشه یا پنجره دیگری فعال باشه

reza zareie

Active Member
خوب وقتي برنامه مينيمايز هستش چطور بايد اين انتظار رو از برنامه داشت كه كليدهايي رو كه ما ميزنيم تشخيص بده

جدیدترین ارسال ها

بالا