سوال در مورد کلاس کامل اجکس

masima

Member
سلام

کلاس های اجکس مختلفی که هر کدوم بنا به نیازی تعریف شدن رو دیدم ؛ که در حالت کلی نمیشه اجکس یک وب سایت رو با اون ها راه اندازی کرد ؛ یک کلاس کامل رو توی انجمن در اینجا پیدا کردم ؛ ولی ..

در مورد نحوه استفاده از این کلاس اجکس سوال دارم . من میخوام بعضی از قسمت های پروژه ام رو با استفاده از این کلاس اجکس کار کنم !

حالا سوالم اینه که چطور باید این کار رو انجام بدم ؛ فرض کنید من برای قسمت لاگین ؛ auto log out ؛ گذاشتن پیغام ؛ نمایش پیغام های بروز شده ؛ قسمت مدیریت و ... به اجکس نیاز دارم ؛

مثال هایی که در اون تایپیک هستند ؛ الان بیشترش قابل دسترس نیست و بقیه اش هم کاربردی نیست ؛

اگه یه نفر پیدا شه با استفاده از اون کلاس برام مثال بزنه و راهنماییم کنه ؛ یک دنیا ممنون میشم ؛

eAmin

Well-Known Member
ببینید واقعیت اینه که شما می تونید با استفاده از Ajax فقط داده هایی از نوع text ی رو دریافت/ارسال کنید. (البته امکانات جانبی و غیر استاندارد باقی مرورگرها بماند.)
اگر شما این موضوع رو بخوبی درک کرده باشید... پس باید بدونید چطور برنامه های سمت سرور رو برای کار با استفاده از Ajax آماده کنید! این کلاس هم تمامی موارد برای اینکه شما بتونید داده هایی که گفتم رو دریافت کنید، کافی هست و مثالهایی هم که گذاشته شده به اندازه کافی کامل هست.

اصل موضوع سمت سرور هست، اینکه شما بتونید موارد گفته شده رو در سمت سرور پیاده کنید و فقط در ارسال/دریافت داده ها از Ajax استفاده کنید. همین!

eAmin

Well-Known Member
میشه یه نگاهی به اون لینک های مثال بندازید ؟ !
اگر اون تاپیک رو کامل خونده باشید، حتما متوجه شدید که بعنوان Contributor کمی تغییرات در کلاس ایجاد کردم و مثال هم قرار دادم.
اصل موضوع همونی هست که خدمت شما عرض کردم...

جدیدترین ارسال ها

بالا