سوال در مورد هارد اکسترنال ؟

SUNSET

Member
سلام چند سوال در مورد هارد اکسترنال دارم
1- با چه نرم افزاری میتونم درایوهای هارد اکسترنال رو قفل کنم یعنی واسش پسورد بزارم ؟؟؟
2- آیا میشه روی هاردهای اکسترنال انتی ویروس نصب کرد ؟؟؟
ممنون میشم جواب بدین

EMIRATES

Active Member
با سلام

برای گذاشتن پسورد روی هارد اکسترنال از برنامه زیر استفاده کنید :

http://www.softpedia.com/get/Security/Lockdown/Password-Protect.shtml

=----------------------------=

سوال دومتون رو نفهمیدم.

آنتی ویروس که بله ولی با هارد معمولی هیچ فرقی نداره تو ویندوز نصب میشه

=---------------------------=

با تشکر.

SUNSET

Member
سلام
ببخشید چند مدتی نبودم تازه اومدم دیگه واسه همین دیر جواب دادم
از جواب اولیتون ممنونم
اما سوال دومم رو واضح تر میگم ببینید درسته که انتی ویروس تو وین نصب میشه اما میخوام بدونم ایا میشه به طریقی انتی ویروس توی هارد اکسترنال نصب شه بدون نیاز به ویندوز و روی هر ویندوزی که بزاریم مثل انتی ویروس های live ...
ok ?

EMIRATES

Active Member
با سلام

خوب نگاه کنید هارد معمولی و اکسترنال هیچ فرق سخت افزاری ندارن و همشون از Sector استفاده میکنن (کل هارد ها)
حالا باید یک سیستم عامل روی اون باشه که به نوع اون سیستم آنتی بیاد روش دیگه؟

راه 1 -شاید بتونید آنتی هایی گیر بیارید که تا وقتی که روش هیچ سیستم عاملی نصب نشه بتونه با هر بار روشن شدن به صورت بوت درایو پاکسازی کنه . ولی فقط همون اطلاعاتی رو پاکسازی میکنه که شما تا قبل ریختن سیستم عامل گذاشتین.

راه 2-شما میتونین یه سیدی بسازید که هم بوتیبل باشه که از همون آنتی ویروس که در راه شماره 1 گفته شد توش باشه و هم چندین آنتی ویروس که هرکدوم ماله یه سیستم عامل باشه و همه اینها Portable باشه. (باز در این صورت هم باید 1 CD باشه تا پلتفرم تشخیص داده بشه.)

با تشکر.

mansour_da

New Member
آقا، با سلام
یه سوال. میخوام روی هارد اکسترنال ویندوز نصب کنم و هر وقت خواستم بزنم به کامپیوتر و ویندوز بوت بشه و کارم انجام بدم بعد از اتمام کار هارد را جدا کرده بردارم. امکانش هست.

با تشکر

جدیدترین ارسال ها

بالا