اولا میشه سایز کارو 20cm در5 cm گرفت و رزولیشن بالا گرفت و در اخر رزولیشن رو پایین امورد و ابعاد کارو به سایز واقعی تبدیل کرد؟
کدوم کار منطقی تره.؟
ابعاد واقعی با رزو لیشن پایین یا ابعاد کم با رزولیشن بالا.؟
ببینید مهم اینه که شما کار رو با سایز واقعی و رزلوشن مناسب به چاپخونه تحویل بدید. حالا هر کدوم از این 2 راهی که گفتید رو میتونید
انجام بدید. من خیلی ها رو دیدم که از این روشی که گفتید یعنی سایز کوچیکتر و رزلوشن بیشتر استفاده کردن. ولی من به شخصه همون
روشی که توضیح دادم بیشتر میپسندم. به این دلیل که همیشه موقعی که یک کار بزرگتر یا کوچکتر میشه بعضی قسمتهای کار ممکنه
توی این ریسایز کردن دچار افت کیفیت یا مشکل بشه. پس بهتره از اول همون سایز واقعی کار کنید.
دوما ایا میشه متن ها رو فقط توی فتو شاپ نوشت . اخه من چند جا خوندم بهتر متنا رو تو کرل بنویسیم اما چون من با کرل اشنایی ندارم فقط می خوام تو فتوتشاپ کار کنم.میشه؟
اصلا اگر اصولیش رو بخواید اینه که کاری که متن داره رو بهتره کلا توی نرم افزارهای برداری مثل کورل یا ایلیستریتور اجرا کنید.
ولی خوب زیاد وسواس به خرج ندید! معمولا کارهایی که چاپ Indoor یا سایز کوچیک هست رو میگن از این روش استفاده کنید
تا کیفیت متن کم نشه. مثل طراحی پوستر یا کارت ویزیت و ...
وگرنه چاپهای Outdoor به دلیل سایز بزرگ و فاصله ای که از چشم بیننده دارن ، معمولا خیلی از نقصها مثل همین کیفیت کم متن ها
اصلا از دور به چشم نمیاد!
بهت پیشنهاد میکنم اگر میتونی حتما یه بار از فاصله ی خیلی نزدیک به این تابلوهای مغازه ها یا همین بنرهای بزرگی که تو سطح
شهر نصب میکنن نگاه کن. بعد تازه متوجه ی کیفیت اصلی اون بنر میشی!