سوال در مورد مشاهده وب سايت هاي بازديد شده توسط isp

good_boy1

New Member
سلام بچه ها من قراره يكي دو روز آينده Adsl دار بشم. :)
منتهي چون طرفي كه ازش adsl قراره بگيرم آشناس (از اقوام دوره) برام يه سوالي پيش اومده كه آيا اون مي تونه و دسترسي داره كه ببينه مشتري هاش (+من) چه سايت هايي رو بازديد كردن؟ چه چيزهايي رو دانلود كردن و ...
لطفا اگه اطلاعاتي داريد كمك كنيد ممنون مي شم:rose:

the_king

مدیرکل انجمن
سلام بچه ها من قراره يكي دو روز آينده Adsl دار بشم. :)
منتهي چون طرفي كه ازش adsl قراره بگيرم آشناس (از اقوام دوره) برام يه سوالي پيش اومده كه آيا اون مي تونه و دسترسي داره كه ببينه مشتري هاش (+من) چه سايت هايي رو بازديد كردن؟ چه چيزهايي رو دانلود كردن و ...
لطفا اگه اطلاعاتي داريد كمك كنيد ممنون مي شم:rose:

بله، می تونه. اگه روی خط تون vpn مطمئنی نصب نکرده باشید، هر لینکی که ازش بازدید بشه و یا داونلود کنید
ثبت میشه. حتی یکی از وظایف ISP ها هم اینه که این اطلاعات رو در صورت لزوم در اختیار مراجع ذیصلاح قرار بدهند.
وارد بحث فیلتر نشوید چون طبق قوانین مجید آنلاین جزو موارد ممنوعه است، اما به هر حال اگه از یک سرویس vpn
خارجی و ایمن استفاده کنید دیگه ISP صرفا متوجه استفاده شما از vpn میشه و نمی تونه سایت هایی که
بازدید می کنید رو ردیابی کنه.

good_boy1

New Member
ممنونم.خب حالا یه سوال دیگه. مودم رو شرکت واسه ام کانفیگ کرد ولی روشن می کنم فقط power و lan روشن میشه و چراغ adsl روشن نیست. جایی خوندم که اگه چراغ adsl چشمک بزنه یعنی خط رانژه نشده ولی از من اصلا روشن نمیشه. اتصالات رو هم بررسی کردم مشکلی نبود علی الظاهر. اشکال از چی می تونه باشه؟

the_king

مدیرکل انجمن
ممنونم.خب حالا یه سوال دیگه. مودم رو شرکت واسه ام کانفیگ کرد ولی روشن می کنم فقط power و lan روشن میشه و چراغ adsl روشن نیست. جایی خوندم که اگه چراغ adsl چشمک بزنه یعنی خط رانژه نشده ولی از من اصلا روشن نمیشه. اتصالات رو هم بررسی کردم مشکلی نبود علی الظاهر. اشکال از چی می تونه باشه؟

دلایل زیادی می تونه داشته باشه :
1) درایور مودم نصب نشده باشه.
2) تنظیمات ip برای dns یا dhcp اشتباه باشه.
3) تنظیمات مودم اشتباه باشه.
4) مودم برای اتصال خودکار تنظیم نشده باشه.
و ...
کسی که مودم تون رو تنظیم کرده نام کاربری و رمز عبور تون رو هم در حافظه مودم مشخص کرده؟
بهتره که برای تنظیم مودم با پشتیبانی سرویس دهنده تون تماس تلفنی داشته باشید، شاید لازم باشه که
مودم تون از نو تنظیم بشه، باید از سرویس دهنده تون کمک بگیرید چون مقدار یک تنظیماتی مثل vci
برای سرویس دهنده های مختلف یکسان نیست و باید از خودشون سوال کنید و اگه تنظیم اشتباه باشه وصل نمیشه.

good_boy1

New Member
کسی که مودم تون رو تنظیم کرده نام کاربری و رمز عبور تون رو هم در حافظه مودم مشخص کرده؟
بهتره که برای تنظیم مودم با پشتیبانی سرویس دهنده تون تماس تلفنی داشته باشید، شاید لازم باشه که
مودم تون از نو تنظیم بشه،
ممنون از راهنماییتون ولی من نمی تونم مودم رو تنظیم کنم چون موقع نصب اولش دنبال ارتباط می گرده و وقتی می بینه نیست ادامه نمی ده. در جواب سوالتونٰ بله نام کاربری و رمز عبور رو مشخص کرده.
زنگ زدم مخابرات گفت خطتون فعاله! واقعا گیج شدم وقتی مخابرات می گه فعاله جرا نباید چراغ adsl روشن باشه؟!

the_king

مدیرکل انجمن
ممنون از راهنماییتون ولی من نمی تونم مودم رو تنظیم کنم چون موقع نصب اولش دنبال ارتباط می گرده و وقتی می بینه نیست ادامه نمی ده. در جواب سوالتونٰ بله نام کاربری و رمز عبور رو مشخص کرده.
زنگ زدم مخابرات گفت خطتون فعاله! واقعا گیج شدم وقتی مخابرات می گه فعاله جرا نباید چراغ adsl روشن باشه؟!

فعال بودن خط از دید مخابرات یه چیز دیگه است، این سرویس دهنده است که باید بگه خط فعاله یا نه.
تنظیم کردن مودم نیازی به برقراری ارتباط با سرویس دهنده نداره، Internet Explorer رو باز می کنید و بجای آدرس
سایت آدرس IP مودم رو وارد می کنید که معمولا 192.168.1.1 است.
ازتون نام کاربری و رمز عبور مودم رو می خواد (ربطی به نام کاربری و رمز عبور ADSL تون نداره) که اونم
معمولا نام کاربری و رمز عبور admin و admin است. بعد صفحه اصلی مودم باز میشه و میشه تنظیم اش کرد.
بهتره که موقع تنظیم مودم با پشتیبانی سرویس دهنده تماس تلفنی داشته باشید تا راهنمایی تون کنند.

good_boy1

New Member
فعال بودن خط از دید مخابرات یه چیز دیگه است، این سرویس دهنده است که باید بگه خط فعاله یا نه.
تنظیم کردن مودم نیازی به برقراری ارتباط با سرویس دهنده نداره، Internet Explorer رو باز می کنید و بجای آدرس
سایت آدرس IP مودم رو وارد می کنید که معمولا 192.168.1.1 است.
ازتون نام کاربری و رمز عبور مودم رو می خواد (ربطی به نام کاربری و رمز عبور ADSL تون نداره) که اونم
معمولا نام کاربری و رمز عبور admin و admin است. بعد صفحه اصلی مودم باز میشه و میشه تنظیم اش کرد.
بهتره که موقع تنظیم مودم با پشتیبانی سرویس دهنده تماس تلفنی داشته باشید تا راهنمایی تون کنند.
نشد که نشد! هرجور تنظیم کردم نشد. vci , vpi رو گرفتم و چندین بار تنظیم کردم ولی چراغ adsl روشن نشد. اصلا سواله برام که مگه نباید مودم رو که از جعبه درمیاری (باهمون تنظیمات کارخونه) به محض وصل شدن به خط چراغش روشن بشه؟ حتما باید تنظیم بشه بعد چراغ لینکش روشن بشه؟

جدیدترین ارسال ها

بالا