سوال در مورد مجوز گنو

با سلام

ابتدا اینجا رو بی زحمت بخونین منظورم ترجمه مجوز بود

http://www.mambolearn.com/forum/index.php/topic,17471.0.html

حالا هم جواب سوال منو یکی بده

ببینید با توجه به این مجوز میشه یه نرم افزار ازاد با مجوز gnu-gpl رو فارسی کرد و سپس با توجه به شرایط مشتری یا صاحب سایت اون رو سفارشی کرد و اسمش رو هم از روش برداشت و مبلغی رو دریافت کرد؟؟؟؟!!!!

اگه نمیشه بگید کجای این چند کار بالا خلاف این مجوز هست؟؟

با تشکر
 

mambolearn

Active Member
سلام

ببینید بر اساس قوانین gpl2 شما میتونید بر اساس خدماتی که به مشتری میدید مبلغ دریافت کنید .
مثلا بابت نصب
بابت تغییرات
بابت اینکه فقط اون سرس رو روی سی دی رایت کردید !!!

شما بابت اصل سرس نمیتونید مبلغی طلب کنید ...

همچنین نمیتونید کپیرایت رو تغییر بدید

یا علی
 
ممنون از جوابتون آقای فیروزمندان

(بنده همیشه از بین کسانی که تو کار اپن سورس هستند(جوملا آی آر و میترا و جومفا و پارس جوملا و ..) به شما احترام ویژه ای میگذاشتم.)

با جواب شما
پس با این حساب میشه یه نرم افزار اپن سورس رو برداشت و تغییراتی روی اون اعمال کرد و اسمشو عوض کرد و بابت تغییرات و پشتیبانی پولی دریافت کرد ولی فقط باید لایسنس اون همون gpl باشد

راستی تغییرات رو که اعمال کردی نباید که سورس تغییر یافته رو تحویل طرف داد ؟؟؟ این جوری که ناجور میشه ؟؟

درسته!

منتظرم
 
آخرین ویرایش:

mambolearn

Active Member
سلام

ببینید اگر بخواییم ساده تر بیان کنیم :
به عنوان مثال شما سرس جوملا رو میخوایید بردارید و دستکاری کنید ...
اگر دقت کرده باشید ابتدای سرس هر فایل کپی رایتی نوشته شده . شما اجازه تغییر اون رو ندارید . میتونید به انتهای اون کپی رایت مواردی اضافه کنید ...

شما میتونید بابت تغییرات - پشتیبانی وجه دریافت کنید

اگر سرسی که شما تغییر میدید بر اساس gpl باشه شما باید سرس رو در اختیار کاربر قرار بدید !


لطفا در گرفتن پاسخ صبور باشید !

یا علی
 

mambolearn

Active Member
موارد زیر را در مورد نسخه تغییر یافته رعایت نمایید:
الف) در صفحه عنوان (و اگر مستند مجلد است، روی جلدها) عنوانی دور از عنوان مستند، و دور از عنوانهای قبلی آن (که می‌بایست در صورت وجود در بخش تاریخچه مستند لیست شده باشند) انتخاب نمایید. در صورتی که ناشر نسخه ای که تغییر می‌دهید اجازه دهد، می‌توانید از عنوان اصلی و یا مشابه آن استفاده نمایید.
ب) در صفحه عنوان نسخه تغییر یافته، یک یا چند شخص یا نهاد را به عنوان مسوول ایجاد تغییرات در نسخه تغییر یافته به همراه حداقل ۵ تن از مولفین اصلی (همه از مولفین کلیدی و تمام آنها اگر کمتر از ۵ نفر هستند) را به عنوان مولف معرفی نمایید، مگر اینکه مولفین اصلی به شما اجازه‌ای مبنی بر عدم الزام به چنین تغییری بدهند.
ج) در صفحه عنوان نام ناشر نسخه تغییر یافته را به عنوان ناشر اعلام نمایید.
د) تمام اعلانهای حق تالیف مستند را دست نخورده باقی بگذارید.
ه) مجاور با اعلانهای اصلی حق تالیف، اعلان حق تالیف مرتبط با تغییراتی که خودتان ایجاد نموده‌اید را به طبع برسانید.
و) بلافاصله پس از اعلان حق تالیف به عموم اجازه استفاده از نسخه تغییر یافته بر اساس مقررات این پروانه را، به نحوی که در ضمیمه خواهد آمد، بدهید.
ز) بخشهای ثابت و متون روی جلدی که در پروانه مستند اصلی آمده است را دست نخورده باقی گذارید.
ح) نسخه تغییر نیافته ای از این مستند را ضمیمه نمایید.
ط) قسمت تاریخچه مستند اصلی را حفظ کرده و متنی که حداقل شامل عنوان، سال انتشار، مولفین جدید و ناشر متن تغییر یافته، همچنان که در صفحه عنوان آمده است را اضافه نمایید. اگر قسمتی به نام تاریخچه وجود ندارد می‌بایست آن را اضافه نموده و پس از افزودن عنوان، سال انتشار، مولفین و ناشر مستند اصلی همین اطلاعات در مورد نسخه تغییر یافته را نیز به آن اضافه کنید.
ی) اگر آدرس دسترسی شبکه برای دریافت نسخه شفاف مستند اصلی موجود است آن را حفظ نموده و آدرس نسخه‌های قبلی (در صورت وجود) را نیز تغییر ندهید. می‌توانید این اطلاعات را به قسمت تاریخچه منتقل نمایید. اگر مستندی بیش از چهار سال قبل از نسخه جدید منتشر شده است و یا ناشر نسخه اصلی چنین اجازه‌ای صادر نماید، می‌توانید از درج آدرس شبکه‌ای خودداری نماید.
ک) عنوان هر قسمتی که "قدردانی" و یا "تقدیم" نام گرفته را حفظ نموده و سعی نمایید لحن و جوهر هر یک از قدردانی‌ها و تقدیمات صورت گرفته را حفظ نمایید.
ل) تمام بخشهای "ثابت" مستند را بدون تغییر در متن یا عنوان آنها حفظ نمایید. شماره‌گزاری قسمتها و یا موارد مشابه جزو عنوان بخش محسوب نمی‌گردند.
م) تمام بخشهایی که عنوان "امضا" دارند را حذف نمایید، این بخشها در نسخه تغییر یافته نخواهند آمد.
ن) برای هیچ بخشی عنوان "امضا" و یا عنوانی مشابه بخشهای ثابت انتخاب نکنید.
س) تمام اعلانهای عدم تعهد را حفظ نمایید.
اگر نسخه تغییر یافته حاوی ضمایم و یا پیشنویسهای جدیدی می‌باشد که در تعریف بخش ثانی می‌گنجند و در ضمن حاوی هیچ متنی از مستند اصلی نیستند، شما می ت‌انید مطابق میل خودتان یک یا تمام چنین بخشهایی را ثابت اعلام نمایید. برای انجام اینکار، عنوان آنها را در بخش قسمتهای ثابت اعلان پروانه نسخه تغییر یافته لیست نمایید. این عنوانها می‌بایست مجزا از عنوان تمام قسمتهای دیگر باشند.
شما می توانید یک قسمت به عنوان "امضا" اضافه نمایید، به شرطی که ظهرنویسی فقط برای نسخه تغییر یافته شما باشد، برای مثال اظهارنظر بازبینی و یا تایید شدن متن توسط یک موسسه مسئول به عنوان تعریف یک استاندارد.

موارد بالا به شما در این رابطه کمک بیشتری میکنه

یاعلی
 
عزیز همون خودت توضیح بدی بهتره اینو یک بار خوندم خیلی ترجمه سختیه....
 

جدیدترین ارسال ها

بالا