سلام
آقا نعيم ( دوست عزيز ) ؛ قرار نيست اينجا به كسي بر بخوره ما فقط داريم با هم بحث مي كنيم .
نگاه كنيد شما مي گيد متغير myvar خروجيش undefined ميشه ؛ من مي گم ايطوري نيست پس يه نمونه كد مي نويسم اگه قبول نداشتيد شما نمونه كدي بنويسيد كه دليل بر حرفتون باشه .
کد:
var my_var;
trace(typeof my_var);
var myvar = 114-"MMP";
trace(typeof myvar);
من در كد بالا متغير my_var رو تعريف نكردم پس در OutPut اون رو تعريف نشده يا undefined شناخت ولي به متغير myvar يه مقداري ( البته براي مقادير رشته اي تنها بايد از عملگر + استفاده كرد - ولي اين يه مثال است) اختصاص داده شده كه اونو از undefined بودن خارج مي كنه و خروجي رو در عملگر typeof به صورت number و در trace كردن به صورت NaN نشون مي ده.
يه چيز ديگه شما نوشته بوديد كه ( وقتي هم شما trace رو در شرط می زارید مثل همینه که همون متغییر که مساوی trace قرار دادیم رو در شرط بزاردی و مقدار همون undifined هستش ) ؛ بايد بگم اشتباه گفتيد . يه مثال براي اثباتش بزن .
آقا نعيم من اصلا به عدد بودن يا عدد نبودن شرطم كاري نداشتم كه از تابع isNaN استفاده كنم من فقط با خود درست بودن شرط كار داشتم كه چرا مقدار true رو برنمي گردونه . ( اشتباه شما هم در همين جا بوده كه فكر مي كردين من اين تابع رو بلد نبودم )
اينم بگم كه در تاپيكهاي ديگه چيزهاي زيادي از ارسالهاي شما ياد گرفتم .
موفق باشي