سوال در مورد مباحث ديناميكي

hamidak

Member
ميخواستم ببينم چطوري ميتونم يك شي رو تا يك جا كه دلم ميخواد حركت بدم بعد با مثلا يك توپ برخورد كنه
با فريم ها امتحان كردم اما نشد

pixolator

Member
اول اون قسمت های Dynamic ات رو انجام بده و بعدش Animation اون قسمت رو Bake کن بعدش بقیه رو انیمیت کن...

hamidak

Member
يعني منظورتون از ديناميك همون قسمت rigid body است
ببخشيد منظورتون از bake چيه؟
چون آخه من مايا رو متوسط (زياد گفتم) بلدم و به بعضي از قسمت ها آشنا نيستم

hamidak

Member
منظور من اين بود كه مثلا تو مايا يك چوب بيليارد ساختم ميخوام اين چوب رو بزنم به يك توپ

با مثال خودت برات توزیح میدم.
برای اینکه چوبت بد از برخورد با توپ عکس العمل نشون نده باید بری به َSoft/rigid boadies------>create passive
رو انتخواب کنی.
حالا برای اینکه بد از برخورد چوبت با توپ توپت حرکت کنه باید از همون منو create active rigid body رو انتخواب کنی.
در حالت کلی اجسام پس از برخورد با هم به 3 دسته تقسیم میشن :
1-اجسامی که نیرو وارد میکنن و خودشون هیچ عکس العملی نشون نمیدن>>> Passive rigid body
2-............ دربرابر شی با نیروی دیگه عکس العمل نشون میدن>>>َActive rigid body
3-.................................... دیگه علاوه بر عکس العمل تغییر حالت هم میدن>>>Soft body

متوجه شدی؟ بهترین چیز برای یادگیری بد از اطلاعات پایه و مقدماتی آزمایش و تمرینه !

موفق باشی

hamidak

Member
اسم شما رو هم نميدونم
به هر حال من اين كارا رو كردم و متوجه شدم
دست شما درد نكنه
فقط در مورد سافت بادي يه سوال چه جوري ميشه با اينا كار كرد آخه وقتي يه سافت بادي مي سازم از ريجيد بادي ها رد ميشه
يه توضيحي اگه ميشه بدين
ممنون

متوجه نمیشم ! بیشتر توضیح بده .
اینو انجام بده :

1-شی رو که میخوایSOFT کنی رو اول ACTIVE کن.
2-به اون Gravity بده.
بد اون رو Soft کن.
یه توزیح کوچولو اندازه مورچه :
توی dynamic برای ذرات مخصوصا ذرات soft پارامتر weight خیلی مهمه !
هر چی بیشتر باشه >>> نرمی جسم کمتره . و بر عکس.

پارامتره دیگه Conserve هست که یه عامله نگهدارندست. یعنی گرفتنه انرژی و * سرعت از دست دادنه اون*.
مثال :
فکر کن به یه توپ ضربه زدی(یعنی انرژی وارد کردی).اگه مقداره Conserve برای توپ 1 باشه توپ تحرک زیادی داره
و تا لحظه ترکیدن (برای ذرات تا لحظه مردن ) وووول میخوره اما اگه مثلا 5/. باشه زود ثابت میشه (یعنی زود انرژی شو از دست میده)

متوجه شدی جیییگر ؟

hamidak

Member
دوست عزيز من خيلي علاقه دارم ديناميك مايا رو ياد بگيرم لطفا مي توني برام به صورت كلي آموزش بذاري

آخه قربونت برم چطوری من کل دینامیک رو بهت یاد بدم؟

میدونی چقدر طول میکشه؟ اگه من هر روز بیام و تو هم هر روز سوال کنی
بیشتر از 1 سال طول میکشه.
بعدش باید بریم سراغ برنامه نویسیش که اونم برای خودش دنیایی داره.

هر جا اشکال پیدا کردی سوال کن منم اگه بلد بودم بهت جواب میدم.
مهمترین چیز آزمایشه !
هر چی رو که یاد میگیری برای خودت بنویس.
یه وقت میبینی یه دنیا اطلاعات داری .
سعی کن مفهوم هر پارامتر رو خودت بفهمی . یه چیزای دیگه هم هست که احتیاج به یه منبع داری
من و بقیه بچه ها هستیم .
سعی کن حتما CDهای شرکت Gnomon رو ببینی.خیلی کامله !
رسم دنیا اینه :چیزی رو که سخت بدست بیاری سخت از دست میدی.
به خودت سختی بده عزیزم.

منتظرت هستم.

جدیدترین ارسال ها

بالا