سوال در مورد لایه ها؟

MoReNu

Member
سلام
دوستان می خواستم بدونم من توی یک کار که تعداد 10 تا لایه یک اندازه دارم، چطوری متونم کاری کنم که از سمت راست یا چپ لایه بک گراند اصلی هر کدوم به یک اندازه ی دلخواه فاصله بگیرن

the_king

مدیرکل انجمن
سلام
دوستان می خواستم بدونم من توی یک کار که تعداد 10 تا لایه یک اندازه دارم، چطوری متونم کاری کنم که از سمت راست یا چپ لایه بک گراند اصلی هر کدوم به یک اندازه ی دلخواه فاصله بگیرن

در لیست لایه ها همه اون لایه ها رو که فرضا قراره از سمت چپ به مقدار مشخصی فاصله بگیرند رو انتخاب کنید (کلید Shift و Ctrl برای انتخاب ترکیبی لایه ها)
و در منوی Layer با گزینه Align و Left Edges اون لایه ها رو از سمت چپ تراز کنید. حالا با ترکیب کلیدی Ctrl + G اون لایه ها رو در یک گروه قرار دهید
و با ابزار جابجا کننده لایه ها (Move Tool) جابجاشون کنید و در اون فاصله دلخواه قرار دهید.

اگر می خواهید لایه ها از همدیگه یک فاصله مشخصی بگیرند، در ادامه بالاترین لایه را به سمت راست ترین جایی که قراره جابجا کنید و بعد از انتخاب کردن همه اون لایه ها
در لیست لایه ها، در منوی Layer با گزینه Distribute و Horizontal Centers اون لایه ها رو در فاصله بین اولین و آخرین لایه پخش کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا