سوال در مورد قانون و شکایت

hno

Member
باسلام و خسته نباشید
دوستان من یک برنامه نویس php هستم . چندوقت پیش مشتری داشتم که قیمت رو 700 گفتیم و ایشون به عنوان پیش پرداخت 200 تومن واریز کرده و در روز تحویل سایت ، گفت که سایت رو نمیخواهد و میخواهد پولش رو پس بگیره . اینهایی که میگم تماما در ایمیلهایی که با ایشون مکاتبه کردیم به صورت کتبی هست .

میگه که تمام پول رو میخواهد ، بعدا متوجه شدم که رفته از یک نفر دیگه که این سیستم من رو کپی زده خریداری کرده برای همین میخواهد پولش رو پس بده و من هم گفتم این همه وقتی که ما گذاشتیم ارزش داره .

متاسفانه قراردادی هم نداریم .میگه میخواهد شکایت کن حالا میخواستم ببینم از لحاظ قانونی ، مایی که این همه وقت گذاشتیم و سایت رو آماده کردیم و روز تحویل میگه نمیخواهم ، چه کار میتونیم بکنیم .

همانطور که گفتم تمام صحبت های ما در میلهایی که رد و بدل شده به صورت مکتوب هستش .میخواستم ببینم از لحاظ قانونی ، ما میتونیم ادعای خسارت وقتی که گذاشتیم و سایت رو آماده کردیم بکنیم یا نه ؟

با تشکر

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
سلام
عملا واسه قانون تجارت باید قراردادی باشه،اما مواقعی که موجود نباشه قاضی بر اساس مدارک و شهود میتونه رای بده
شما اگر 3 تا شاهد بالغ داشته باشید میتونید بر اساس گفته های اون ها و میل های موجود قاضی را متقاعد کنید
البته در درجه اول می بایست مجوزی پیرامون فعالیت در زمینه طراحی وب داشته باشید و گرنه تحت هر شرایطی شما محکوم خواهید شد

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
نه روال قانونی همینه شما پیش پرداخت گرفتی و طرف نمیتونه درخواست پولش بکنه شما سورس میبری دادگاه میگی کار اماده بوده ولی خودشون نمیخواند و ما وقت گذاشتیم برای این کار ایشون باید همه هزینه های مارا + خسارت بده اتفاقاً خوب کاری کردید که پول پیش گرفتید

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
ایمان بیام گوشاتو بگیرم بکشم؟
این بنده خدا اگر مجوز فعالیت در این زمینه نداشته باشه در مرحله اول خودشون محکوم هستند
در مرحله دوم می بایست قرارداد و بقیه ماجرا که گفتم
دههههههههههههههههههههه
دادگاه که سورس و اینا حالیش نیست که

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
مجوز که خیلی ها ندارند بعدش این شکایت ها باید بره پیش پلیس فتا اونجا هم متخصص کامپیوتر دارند و کارشناس کامپیوتر مشکلی نیست خیالت راحت باشه درمورد مجوز باکت نباشه فردا صبح برو یک درخواست بده :green: 3-4 سال طول میکشه تا بهت بدند بعدش کارهای طراحی وب سایت جزو مشاغل خانگی نیاز به مجوز نداره :soot:

• Like
Reactions: hno

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
:mad:عجب آدمیه ها
برادر کارت که انجام شد نتیجشو به ما هم بگو،تا من این ایمانو حالشو جا بیارم:snap::green:

جدیدترین ارسال ها

بالا