سوال در مورد قالب وبلاگ

hadi1990

Member
سلام
خسته نباشيد
يه سوال دارم در مورد وبلاگ
مي خواستم حدود 30 تا 40 موضوع مطالب آخر وبلاگم در يكي از ستون هاي جانبي قالبم قرار دهم لطفاً يه كدي چيزي بدين ( مثل سايت پي سي دانلود )

ممنون

omrdabakhte

Member
شما کد قالبت رو بده.من برات جاگذاری یه نمونه جاگذاری می کنم و با نحوه آموزش بهتون تحویل میدم.
البته بگید کدوم طرف وبلاگ و کدام قسمت باشه.

hadi1990

Member
چندتا سوال ديگه

1 - لطفاً ايميلتونو بذارين من براتون ارسال كنم
2- وقتي صفحات جدا درست ميكنم در ستون هاي جانبي (موضوعات مطالب و آرشيو و ... ) موضوعي نيست مثل قالب صفحه اصلي ( قالب را با قالب ساز سايكو ساختم )
3- و اينكه ميشه موضوعا آخز وبلاگ رو مثل بعضي از فروم ها طوري گذاشت كه متحرك باشه ( از پايين به بالا )

hadi1990

Member
شما کد قالبت رو بده.من برات جاگذاری یه نمونه جاگذاری می کنم و با نحوه آموزش بهتون تحویل میدم.
البته بگید کدوم طرف وبلاگ و کدام قسمت باشه.
چرا كسي جواب نميده
مي خوام به همراه مطالب آخر در وستون هاي جانبي عكس مربوط به موضوع نيز در كنار متن كوچك شده و نمايش يابد
( 30 مطلب آخر وبلاگ را خودم در ستون جانبي قرار دادم ولي حالا فقط مي خوام عكس مربوط به موضوع نيز كوچك شده و در كنارش نمايش داده شود )

لطفاً زود جواب بدين
با تشكر

shnoit

Well-Known Member
چرا كسي جواب نميده
مي خوام به همراه مطالب آخر در وستون هاي جانبي عكس مربوط به موضوع نيز در كنار متن كوچك شده و نمايش يابد
( 30 مطلب آخر وبلاگ را خودم در ستون جانبي قرار دادم ولي حالا فقط مي خوام عكس مربوط به موضوع نيز كوچك شده و در كنارش نمايش داده شود )

لطفاً زود جواب بدين
با تشكر

دوست عزیز اینجا هر کسی که بلد باشه، میاد و جواب میده، دیگه کسی طلبی از کسی نداره !!!!:-?

HTML:
<BlogPreviousItemsBlock>

<BlogPreviousItems items="30"  >

<a href="<-PostLink->"><-PostTitle-></a><br>

</BlogPreviousItems>

</BlogPreviousItemsBlock>

در عبارت بالا عدد 30 عنوان 30 پست آخر را نمایش خواهد داد.:)

آخرین ویرایش:

hadi1990

Member
دوست عزیز اینجا هر کسی که بلد باشه، میاد و جواب میده، دیگه کسی طلبی از کسی نداره !!!!:-?

HTML:
<blogpreviousitemsblock>

<blogpreviousitems items="30"  >

<a href="<-postlink->"><-posttitle-></a><br>

</blogpreviousitems>

</blogpreviousitemsblock>

در عبارت بالا عدد 30 عنوان 30 پست آخر را نمایش خواهد داد.:)
ممنون
اگه بد گفتم ببخشید
در ضمن این کد در ستون های جانبی هم که جواب میده ؟
با تشکر

omrdabakhte

Member
با اجازه از جناب hadi1990 .
بله جواب میده.
در مورد عکس موضوع باید بگم که بلاگفا این امکان رو نداره.شاید در آینده به امکاناتش اضافه شه.
شما اگه بخواهید عکس موضوع رو در کنار لینک آخرین ارسال ها بذارید باید به صورتی دستی این کار رو انجام بدین،که وقت گیر هست.

shnoit

Well-Known Member
ممنون
اگه بد گفتم ببخشید
در ضمن این کد در ستون های جانبی هم که جواب میده ؟
با تشکر

خواهش میکنم دوست عزیز.
بله جواب میده، این نمونه ساده نمایش عناوین 30 مطلب اخر بود. و اینکه خودت میتونی بهش <ul> و <li> و .... اضافه کنی و در آخر ، اگه میخوای در باکس یا جایی بزاری یه ذره دقت کن، اول از همه یه کپی از قالبت بگیر.:wink:
موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا