سوال در مورد فايلهاي temp

mt

Member
سلام دوستان

بعد از تمام شدن كارم تو فوتوشاپ و بستن اون فضاي ديسك رو آزاد نميكنه و همونطور اشغال ميمونه!!!!!!

انگار فايلهاي temp رو پاك نميكنه

ميخواستم بدونم چرا؟؟؟؟؟؟؟؟

mostafa_cs

Well-Known Member
فکر نمیکنم ارتباطی به خود فتوشاپ داشته باشه و مشکل بیشتر از سیستمتون یا احتمالا ویروسه!
حالا شما مطمئنی فتوشاپه که فضای دیسک رو گرفته؟
از Task manager ببین photoshop.exe در حال اجراست یا نه...

دوست عزیز میزان RAM شما چقدر هست ؟
اگر میدونید مقدار RAM شما کافی نیست :
1) اگر از ورژن CS2 استفاده میکنید - پاکش کنید و CS1 نصب کنید یا ( پیشنهاد میکنم ) CS3 نصب کنید - چون مدیریت حافظه بسیار قوی دارد -
2) وارد منو EDIT بشید و بعد Preferences و گزینه Memory & Image Cache رو انتخاب کنید و اینجاست که با عوض کردن درصد استفاده فتوشاپ از RAM شما تعیین شده - میتونید اونو زیاد کنید تا فتوشاپ تا اونجا که ممکنه از temp استفاده نکنه.
3) افزایش RAM
4)...

mostafa_cs

Well-Known Member
فکر میکنم ایشون منظورشون این بود که بعد از بستن فتوشاپ فضای اشغال شده توسط برنامه باز نمیشه.

شما نیاز نیست منظور ایشون رو به بنده بفهمونید - متوجه شدم - اگه ویروس داشتند همه برنام هاش اینجوری میشد نه فقط فتوشاپ.

shirini_forush

Well-Known Member
دعوا نکنید
127fs1601347.gif

با هم دوست باشید
grouphugg.gif

جفتتون اشتباه میکنید
DrHessam.gif

فایل Temp نه به ویروس ربط داره نه به Ram مربوط به فضای روی هارد دیسک میشه.
laie_14.gif

طبیعتا فوتوشاپ باید این کار رو بکنه... من تا حالا به این مشکل بر نخوردم.
treeswing.gif

mostafa_cs

Well-Known Member
شما نیاز نیست منظور ایشون رو به بنده بفهمونید - متوجه شدم - اگه ویروس داشتند همه برنام هاش اینجوری میشد نه فقط فتوشاپ.

دوست عزیز چرا ناراحت میشی!!؟ما اینجا همه با هم دوست هستیم:oops:
شما یکمی دقت کنید ببینید منظورشون چیه!
وقتی ایشون میگه فضای رم بعد از بسته شدن فتوشاپ هنوزم اشغاله یعنی چی!؟
چیزی که شما بهش اشاره فرمودید مربوط میشه زمانی که برنامه در حال اجراست و چنانچه فضای رم کم باشه ممکن توی کار با نرم افزار مورد نظر خلل ایجاد کنه.
وقتی که فتوشاپ بسته میشه دیگه فرقی نمیکنه که ظرفیت رم چقدر باشه مهم اینه که برنامه دیگه فضای قبلی رو اشغال نکنه.
سفیر عزیز شما درست میفرمایید اما من فکر کردم منظور ایشون این باشه که مقدار فضای خالی رمشون کم میشه.
موفق باشید
یا حق...

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا