سوال در مورد طیف رنگ

Reza_F2

New Member
سلام ؛

از دوستانی که با طراحی وب آشنایی دارن ، سوالی در رابطه با طیف رنگ و نوع استفاده از اون دارم.

طیف های رنگ که در طراحی قالب کاربرد دارن و زمانی که به عنوان پس زمینه استفاده می شن ، قسمت های روشن به تیره ، معمولا یا از بالا به پایین روشن تر می شن و یا از پایین به بالا.

حالا اگر قصد داشته باشیم که در طیف موردنظرمون قسمت های تیره تر در بالا و پایین قرار بگیرن و قسمت روشن تر در وسط قرار بگیره ، آیا این کار امکان پذیر هست ؟؟

اگر قصد داشته باشیم که این طیف رو برای زمینه بلوک ها در نظر بگیریم ، باز هم امکان پذیر هست ؟؟

ممنون می شم از پاسخ شما دوستان.

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
سلام ؛

از دوستانی که با طراحی وب آشنایی دارن ، سوالی در رابطه با طیف رنگ و نوع استفاده از اون دارم.

طیف های رنگ که در طراحی قالب کاربرد دارن و زمانی که به عنوان پس زمینه استفاده می شن ، قسمت های روشن به تیره ، معمولا یا از بالا به پایین روشن تر می شن و یا از پایین به بالا.

حالا اگر قصد داشته باشیم که در طیف موردنظرمون قسمت های تیره تر در بالا و پایین قرار بگیرن و قسمت روشن تر در وسط قرار بگیره ، آیا این کار امکان پذیر هست ؟؟

اگر قصد داشته باشیم که این طیف رو برای زمینه بلوک ها در نظر بگیریم ، باز هم امکان پذیر هست ؟؟

این به php مربوط نمیشه!
این بیشتر به design مربوط میشه

Reza_F2

New Member
شما که زحمت 2 تا جمله رو کشیدی ، کاش یک جمله دیگه هم اضافه می کردی و توضیح می دادی که اگر به اینجا مربوط نمی شه باید در کدام انجمن یا زیر انجمن مطرح بشه !!

Masoud1365

مدیر انجمن
سلام ؛

بله امکانش هست . در انجمن جست و جو کنید قبلا در این باره بحث شده .

Reza_F2

New Member
ممنون از توجه شما ؛

دقیقا ابتدا جستجو کردم ولی چیزی در این مورد بخصوص پیدا نکردم.
طراحی که کار رو بهش سپردم عنوان می کنه که این کار امکان پذیر نیست و طیف بصورت Image Background یا باید از بالا به پایین باشه یا از پایین به بالا.
اما من طیف بصورتی می خوام که در وسط روشن تر باشه و در بالا و پایین تیره تر.

آیا امکانش وجود داره ؟؟
( اگر تاپیکی در این باره به یاد دارید ، ممنون می شم معرفی کنید )

Reza_F2

New Member
دوستان خواهشا پاسخ بدید چون این موضوع خیلی حیاتیه.
یادم هست در مجیدآنلاین طراحان زیادی حضور داشتن و فکر کنم به همچین سوال ساده ای بتونن پاسخ بدن.

Masoud1365

مدیر انجمن
ایشون اگر به نتیجه نرسیده بودن حتما بازم سوالشون رو می پرسیدن.لطفا اینجور تاپیک ها رو بالا نیارید :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا