سوال در مورد طراحي روي سي دي

gelara21

New Member
با سلام
از اين كه با اين سايت آشنا شدم خيلي خوشحالم
كلي سوال دارم كه بايد بپرسم
من مي خوام براي طرحي كه قرار روي خود يك سي دي چاپ بشه طراحي انجام بدم
ولي نمي دونم كه بايد چه قطعي طراحي كنم و چه جوري و به چه صورتي به چاپ خونه
بفرستم
يعني من بايد در فوتوشاپ چه قطع و اندازه ايي رو تعريف كنم و چه جور اين كار طراحي رو كه
قراره روي يك سي دي كه خوب گرد و دايره شكل است چاپ شود انجام بدم
لطفا هر گونه كمكي متونيد لطف كنيد .
با تشكر
منتظرم

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
Gelara جان خيلي خوش اومدي به مجيد انلاين. اميدوارم در كنار هم چيزاي خوبي ياد بگيريم.
bouquet2.gif

درباره طراحي ليبل روي سي دي. اول شما يه داكيومنت با ابعاد يه كمي بزرگتر از 12*12 سانت باز كن. مثلا 13*13 سانت. خيلي مهم نيست فقط سايزش بزرگتر از 12*12 باشه. قطر خارجي سي دي 12 سانته و قطر داخليش فكر كنم 4*4 سانت باشه. شما كافيه اول يه دايره با قطر بزرگتر بكشي و داخلش رو با يه دايره با قطر كوچيكتري كه گفتم خالي كني. بعد هر طرحي رو كه دوست داري داخل اين ليبل چاپ بشه رو طراحي كن و با فرمت Tiff و با سيستم رنگي cmyk و رزلوشن 300 dpi بفرست چاپخونه. به همين راحتي!
lotsocoffee.gif

البته اينم بگم كه برنامه Nero يه بخش داره به اسم Cover Design كه داخل اون انواع ليبلهاي سيدي و ديويدي و ... رو بصورت آماده داره و فقط شما كافيه طرحت رو داخل اين قالب قرار بدي.

موفق باشي.
2h6alah.gif

hes_r

Member
توضیحات رو سارا جان داد ولی من بهت نرو رو پیشنهاد نمیکنم چو نبا فتوشاپ میتونی چیزای بهتری در آری

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
راحت تو فوتوشاپ طرحت را بزن بعد از نرم های زیادی میتونی استفاده کنی ولی نیازهم نداری چون خود چاپخونه این کار می کنه
اما ریزلشن 391 تا 399

جدیدترین ارسال ها

بالا