سوال در مورد طراحي تيغ برش

gelara21

New Member
با سلام
خواهشا در مورد طراحي تيغ برش و كارهاي كه طراح بايد انجام بده توضيح كاملي مي خواستم لطفا اگر كسي خودش اين كار رو انجام داده و از مسائل مربوط به اون آگاهه برام توضيح بده طراحي تيغ برش چگونه است و چه چيز رو ما بايد تحويل چاپ خونه بديم و اگه نمونه ايي هم داشته باشين خيلي عالي مي شه قبلا از لطفتون تشكر مي كنم .

Mahdi

کاربر متخصص انجمن بُرداری
منظورتون كاتر پلاتره يا دايكات ؟

موفق باشيد
مهدي

gelara21

New Member
با تشكر از آقاي آشتياني
كم كم داشتم از جواب گرفتن نااميد ميشدم
آقاي آشتياني من با هيچ كدوم از اينها آشنا نيستم من مي خوام يك جلد طراحي كنم و يك پك سي دي كه مثل همه پك ها تا نخوره و يك تاي جديد داشته باشه كه نياز به برش خاص داره و از دوستام شنيدم كه بايد براي چاپ خونه تيغ برش طراحي كنم اونم توي كورل ولي من تا حالا اين كار رو نكردم و لي مي خوام ايدم رو هم اجرا كنم حتي به دوتا چاپخونه هم سرزدم ولي تحويلم نگرفتن و جواب درست ندادن و من رو از سر خودشون باز كردن !!!! نمي دونم چر ا؟؟؟؟/
حالا مي خوام ببينم بايد چه كار كنم
((به هر حال اين دو اصطلاح رو هم برام توضيح بدين ممنون ميشم))

parsinet

Member
سلام دوستان خوبم
اتفاقا زمان چاپ یکی از موارد که پیش میاد همین هست که خیلی خوبه در موردش توضیح بیشتری داده بشه . چون برا خود من هم پیش اومده و برام همیشه سوال بوده
ممنون

آخرین ویرایش:

Mahdi

کاربر متخصص انجمن بُرداری
هيچ وقت نااميد نشو
كمي صبر كن انشاءالله جواب مي گيري
در مورد دو اصطلاح هم :
كاترپلاتر نام دستگاهيه كه براي برش شبرنگ و از اين دست به كار مي ره كه به سوال شما مربوط نيست .
دايكات يا همون تيغي كه شما مي گيد نوعي تيغ زدن كه به وسيله ساختن يك تيغ روي كارتون و يا مقوا و يا چيزهاي مشابه مي خوره و فرم خاصي از جهت برش به كار شما مي ده. كارتونهاي فانتزي ، سي دي ها و ... از اين برش استفاده مي كنند كه به دو صورت انجام مي شه براي بعضي كارها از دستگاه چاپ ملخي استفاده مي شه كه براي اين كار قالب تيغ ساخته شده و بعد از اون روي دستگاه ملخي بسته مي شه قالب روي متريال شما خورده و برش مي ده و يا نيم برش ايجاد مي كنه كه با كمي فشار كنده مي شه و در روش دوم دستگاههاي ديجيتالي هست كه نمونش رو تو چهارراه سرچشمه ديدم كه با دادن اندازه و فرم برش كار برش خورده تحويل مي گيريد كه براي كارهاي با تيراژ بالا به كار مي ره.
شما براي اينكه بتونيد از اون قالب و تيغ برش اولي يعني ملخي استفاده كنيد بايد اطراف يعني محيط طرحتون رو توي كرل با خط مشخص كنيد يه ضخامت معمولي بهش بديد و بعد كار رو براي تيغ ساز بفرستيد كه ميدان بهارستان ابتداي خ ملت و ظهيرالاسلام دو سه تا سراغ دارم.

در هر صورت سوالي بود در خدمتم

موفق باشيد
مهدي

بالا