سوال در مورد سایت هایی مثل وطن دانلود ...

shahkam

Member
سلام بچه ها 1 سوال داشتم :

سایت هایی مثل وطن دانلود مطالب خودشون رو از کجا میارن ؟ سی دیشو میخرن ؟ (اگه میخرن چطور براشون میصرفه ؟ آخه یه پست داده 60 تا دی وی دیه!!! قیمتش 80000 تومن ! ) یا اینکه از جایی دانلود میکنن ؟ از کجا میشه این فایل هایی جالب مثل آموزش زبان رو دانلود کرد ؟

یادم رفت این مستند هارو از کجا میاره ؟

vahid03

Member
پاسخ

سلام دوسته عزیز

این سایت ها منابعی از سایت های خارجی رو تو اینترنت پیدا میکنند و نرم افزار و مستندات اون سایت هارو دانلود میکنند و بعد از دانلود دوباره تو هاست خود آپلود کرده و دوباره نوشته های اینگلیسی رو به فارسی ترجمه میکنند و تو سایت خود قرار میدن

اگه بازم سوال داشتی در خدمتم........

Milad

Well-Known Member
عموما به دانلود کشیده نمیشه و مستقیما انتقال میدن به سرور دانلودشون ...

نه بابا !
میرن دانلود می کنن و به نام خودشون ثبت میکنن.
کاری که نداره
:lol:

shahed330

Member
سلام بچه ها 1 سوال داشتم :

سایت هایی مثل وطن دانلود مطالب خودشون رو از کجا میارن ؟ سی دیشو میخرن ؟ (اگه میخرن چطور براشون میصرفه ؟ آخه یه پست داده 60 تا دی وی دیه!!! قیمتش 80000 تومن ! ) یا اینکه از جایی دانلود میکنن ؟ از کجا میشه این فایل هایی جالب مثل آموزش زبان رو دانلود کرد ؟

یادم رفت این مستند هارو از کجا میاره ؟
دوست عزیز
فعالیت اصلی این سایت ها تبلیغات است و فروش محصولات خودشون.

در ضمن اگر دقت کرده باشی در بالای همین سایت ها نوشته شده (( این وب سایت توسط قدرتمند ترین هاست xxx پشتیبانی میشود))
که در اینجا به جای واژه ایکس هر هاستی میتونه باشه.
پس اصلا نمیخواد این موارد آموزشی ، بازی ، برنامه و غیره رو روی هاست خودش آپلود کنه، بلکه فقط کافی با هاست مورد نظر قرار داد ببنده.:green:

در ضمن برای زیرنویس کردن فیلم ها ، کافی وارد برنامه ماشینی بشی که به طور خودکار فیلم رو زیر نویس میکنه و تو فقط کافی فیلم زیرنویس شده رو اصلاح کنی.:rose:

A_123

Member
وا؟ مگه میشه یه ماشین فیلمو زیرنویس کنه؟ جناب شاهد من خودم عضو انجمن های زیرنویس هستم و کار های زیادی هم داشتم ولی تا حالا نشنیده بودم بشه با یه نرم افزار ( یم به قول شما ماشین) بشه ترجمه همه رو کرد!!؟

shahed330

Member
ماشین زیرنویس

وا؟ مگه میشه یه ماشین فیلمو زیرنویس کنه؟ جناب شاهد من خودم عضو انجمن های زیرنویس هستم و کار های زیادی هم داشتم ولی تا حالا نشنیده بودم بشه با یه نرم افزار ( یم به قول شما ماشین) بشه ترجمه همه رو کرد!!؟

بله دوست عزیز میشه.
برای اطلاع از این موضوع سری به وب سایت گوگل بزن که به تازگی نمونه آنلاین این نوع نرم افزارها رو تولید و به صورت آزمایشی در وب سایت گوگل قرار داده.:rose::green::cool:

راستی این اسم رو من روی این کار نگذاشتم.

در هر صورت از پست شما تشکر میکنم.:rose:

soheil 47

New Member
من سایت های زیر رو چک کردم ولی مطالب سایت وطن دانلود توی اون سایت های نبود

brothersoft.com softpedia.com download.com

لطفا منبع اصلی سایت وطن دانلود که پست هاش اون تو هست رو معرفی کنید

mojtaba_2006

Well-Known Member
سلام
من هم مدتی پیش، برایم این سوال پیش آمده بود که بعد از مدتی گشت و گذار متوجه شدم ،امثال وطن دانلود از سایتهایی مشابه خودشون دارند استفاده میکنند ، که اکثر آنها در حال حاضر در ایران فیل*ر هستند . این سایتها (وطن دانلود)احتیاج به آپلود ندارند و مستقیما فایلها را از سرور دیگری به سرور خودشون منتقل میکنند ، اما نمیدانم این انتقال را چه سایت و یا سروری برایشان انجام میدهد.

شنیده ام ، بعضی از سایتها در مقابل دریافت وجه ، فایلهای حجیم را از سروری به سرور دیگر منتقل میکنند ، روند کارشان نیز تقریبا شباهت به سایتهایی مانند راپیدباز و ... دارد .(شنیده ام)

من لیستی از این سایتها را برای خودم تهیه کرده ام که همگی فیل*ر شده اند ، اما اغلب پستهای سایتهای داخلی به آنها شباهت دارند و این را بگویم که سایتهای ایرانی حتی زحمت درست کردن عکس پیش نمایش فایلها را نیز به خودشان نمیدهند .

آخرین ویرایش:

ariubarzan

New Member
درود
نرم افزار ها، مستندها،کرکها و... رو از سایت های تورنت دانلود می کنن
درباره تورنت هم یه جستجو تو گوگل بکنی همه چی دستگیرت می شه، من که هر چی لازم دارم از تورنت ها دانلود میکنم:rose:

A_123

Member
در کل مطمئن باش که هیچکس هیچکس! نمیاد یه نرم افزار 80000 تومنی رو(مثلا) بخره بعد برا ما رایگان بزارن دانلود کنیم. به عبارتی این کار نیاز به یک پشتیبانی مالی بالا داره.
یا مثلا بیاد یه مجموعه مستند 60 گیگابایتی رو دانلود , دوباره به نام خودش آپلود کنه! یه ذره دور از منطقه:green:

جدیدترین ارسال ها

بالا