سوال در مورد دیتابیس

elyass

Member
تو بعضی از پلانا میبینیم که مثلا میگن 4 تا دیتابیس mysql . این یعنی چه؟
:-?

maysam.m

Well-Known Member
یعنی اینکه فقط میتونی 4 تا دیتابیس درست کنی!
همونطور که میدونی برای نصب هر cms ، به یک دیتابیس احتیاج است بنابراین تقریبا میشه گفت فقط شما میتونی به طور مثال 4 تا اسکریپت یا cms نصب کنی!

elyass

Member
شرمنده یه سوال دیگه من تو دیتا بیسم 40 تا table با 15 فیلد دارم. همچنین حدود 2000 کاربر. حالا به نظر شما چقدر حافظه mysql می خوام.
یه سوال دیگه فرق هاست لینوکس با ویندوز چیه؟ چون من تا حالا ویندوز کار کردم. یعنی میخوام بدونم کد نویسیش فرق داره؟

maysam.m

Well-Known Member
من تو دیتا بیسم 40 تا table با 15 فیلد دارم. همچنین حدود 2000 کاربر. حالا به نظر شما چقدر حافظه mysql می خوام.
راستش نمیدونم. این بستگی به خیلی عوامل داره تا روی یک هاست امتحان نکنی نمیشه نظری داد

فرق هاست لینوکس با ویندوز چیه؟ چون من تا حالا ویندوز کار کردم. یعنی میخوام بدونم کد نویسیش فرق داره؟
نمیدونم منظورت چه کدنویسیه؟ ولی اگر منظورت mysql است، باید بگم که اگر در هاست ویندوز هم mysql نصب کرده باشند هیچ تفاوتی ندارد. (البته تفاوتهای خیلی اندکی دارد! )

امیدوارم این اطلاعات تکراری نباشد!
اگر منظورت کلا تفاوت هاست لینوکس و ویندوز است، باید بگم که، اصولا هاست ویندوز برای میزبانی از زبانهای ارائه شده مایکروسافت است مثل asp.net , asp و لینوکس هم برای میزبانی از زبان php و پایگاه داده mysql است. در هاست ویندوز میشود از php استفاده کرد اما در لینوکس نمیشود از asp استفاده کرد. پایداری سرورهای ویندوز معمولا پایینتر است . هاست لینوکس ارزانتر است. و.... قبلا چند بار این تفاوتها بیان شده میتونی برای اطلاعات بیشتر توی گوگل سرچ کنی

امیدوارم این اطلاعات اندک بنده به درد شما بخورد! :wink:

is24.ir

Member
سلام

در هاست لینوکس معمولا هر چقدر فضا خریداری کنید همانقدر هم می تواند حجم دیتابیس تان باشد البته با حساب حجم فایل های سی ام اس و ...

موفق باشید

elyass

Member
نه. سوال من این بود که منی که از هاست ویندوز تا حالا استفاده کرده در کار با هاست لینوکس مشکلی ندارم.لازم چیزی یاد بگیرم؟

جدیدترین ارسال ها

بالا