سوال در مورد درست کردن archive از فایل مکس

mani h2

Member
سلام من میخام از فایل مکسم یک آرشیو درسنت کنم که خودش عکس هایی که تو این کارم استفاده شدرو پیدا میکنه تا وقتی فایلمو با یه کامپیوتر دیگه باز میکنم تکسچر هارو بشناسه .
ولی نمیدونم چرا ارور میده عکس اروری رو که میدرو گزاشتم میخاستم از اساتید خاهش کنم کمک کنن.:rose:

پیوست ها

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    129.3 کیلوبایت · بازدیدها: 9
  • untitled1.JPG
    untitled1.JPG
    118.7 کیلوبایت · بازدیدها: 10

Ultra3D

Well-Known Member
چک کن ببین همه اون تکسچرهایی که استفاده کردی برای مکس خودت Path شده ؟
چون اگه خود مکس تکسچر ها رو نشناسه نمی تونه آرشیو کنه

اول که فایل مکست بالا می یاد نباید Missed texture داشته باشه

mani h2

Member
چک کن ببین همه اون تکسچرهایی که استفاده کردی برای مکس خودت path شده ؟
چون اگه خود مکس تکسچر ها رو نشناسه نمی تونه آرشیو کنه

اول که فایل مکست بالا می یاد نباید missed texture داشته باشه

آره دوست عزیز خود مکس تکسچر هارو میشناسه وقتی هم رندر میگیرم همهی تکسچر هاش میاد.
اصلان من برای همین موضوع یه باکس کشیدم و اومدم آرشیو کنمش بازم همین ارورو داد به باکسه که متریالی ندادم که اصلان تکسچر داشته باشه .واقعا نمیدونم چرا؟؟؟؟؟؟:-?

ali_118

کاربر VIP
بعید میدونم از تنظیمات مکس باشه
اما یه بار اونو ریست کنید

ریست:
از این مسیر
C:\Documents and Settings\ali\Local Settings\Application Data\Autodesk\3dsmax\2009 - 32bit\enu

فایل 3dsmax.ini رو پاک کنید تا مکس موقع استارت به تنظیمات پیشفرض خودش برگرده.
این فایل دوباره ساخته میشه.

موفق باشی.

mani h2

Member
بعید میدونم از تنظیمات مکس باشه
اما یه بار اونو ریست کنید

ریست:
از این مسیر
C:\Documents and Settings\ali\Local Settings\Application Data\Autodesk\3dsmax\2009 - 32bit\enu

فایل 3dsmax.ini رو پاک کنید تا مکس موقع استارت به تنظیمات پیشفرض خودش برگرده.
این فایل دوباره ساخته میشه.

موفق باشی.

خیلی ممنون ولی من رفتم به همون آدرسی که شما گفتین ولی اصلا این فایل اونجا نبود که بخام پاکش کنم؟؟!!!
امکان داره کامپیترم ویروسی باشه یا یه همچین مشگلی؟؟؟؟:shock:

ali_118

کاربر VIP
یه سرچ بزنین پیدا میشه، نمیشه مکس روی سیستم باشه فایل 3dsmax.ini نباشه که :green:

Ultra3D

Well-Known Member

این آدرس بالایی که علی نوشته مال کامپیوتر خودش هست ...
اگه 3DMAX 2009 شما تو C نصب شده باشه می تونی از آدرس بالا استفاده کنی ولی به جای ali در آدرس بالا username کامپیوتر خودت هست
در ضمن فایل های بیشتر آدرس بالا Hidden هستن و باید تو File option تنظین کنی تا بتونی Hidden ها هم دیده بشه

برای مکس 2011 تو کامپیوتر من این آدرس هست
C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\Autodesk\3dsMaxDesign\2011 - 64bit\enu

mani h2

Member

این آدرس بالایی که علی نوشته مال کامپیوتر خودش هست ...
اگه 3DMAX 2009 شما تو C نصب شده باشه می تونی از آدرس بالا استفاده کنی ولی به جای ali در آدرس بالا username کامپیوتر خودت هست
در ضمن فایل های بیشتر آدرس بالا Hidden هستن و باید تو File option تنظین کنی تا بتونی Hidden ها هم دیده بشه

برای مکس 2011 تو کامپیوتر من این آدرس هست
C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\Autodesk\3dsMaxDesign\2011 - 64bit\enu

بله اینکه فایلها هیدننو ادرس یوزر علی جان با من فرق میکنه رو میدونم ولی من تا اینجارو میرم
C:\Documents and Settings\ali\Local Settings\Application Data\Autodesk\3dsmax
ولی بعد پوشه 2009 - 32bit\enu نیستن یه پوشه هست که اسمش 11 واقعن نمیدونم چرا؟؟؟

C:\Documents and Settings\h2\Application Data\Autodesk\3DSMAX\11\ENU\11.0.0.57\MC3\Log

که در نهایت یه فایل به نام MC3Log هست.:cry:

جدیدترین ارسال ها

بالا