سوال در مورد تعداد متریال

3ahyarmnm

New Member
سلام اساتید...
ببخشید من یه مشکل دارم... اگه لطف کنید راهنمایی کنید.
من یه پروژه رو میخوام متریال بدم ولی این پروژه حدود 50 متریال نیاز داره در حالی که توی مکس 24 گوی متریال وجود داره...
من باید چی کار کنم؟
این 50 متریال برای لایه های متفاوت هست...
میشه کاری کرد که این 24 گوی بیشتر بشه؟
یا این لیست متریال ذخیره بشه و لیست رو ریست کنم و دوباره 24 گوی جدید داشته باشم. در حالی که بشه اون متریال قبلی ها رو در صورت نیاز لود کنم و تغییرات بدم...
یا حالا هر راهی که شما می دونید...
ممنون...

mani h2

Member
سلام اساتید...
ببخشید من یه مشکل دارم... اگه لطف کنید راهنمایی کنید.
من یه پروژه رو میخوام متریال بدم ولی این پروژه حدود 50 متریال نیاز داره در حالی که توی مکس 24 گوی متریال وجود داره...
من باید چی کار کنم؟
این 50 متریال برای لایه های متفاوت هست...
میشه کاری کرد که این 24 گوی بیشتر بشه؟
یا این لیست متریال ذخیره بشه و لیست رو ریست کنم و دوباره 24 گوی جدید داشته باشم. در حالی که بشه اون متریال قبلی ها رو در صورت نیاز لود کنم و تغییرات بدم...
یا حالا هر راهی که شما می دونید...
ممنون...
دوست عزیز اصلان لازم نیست چیزی رو ریست کنی ...
وقتی به آبجکتی متریال رو assign میکنی میتونی یه متریال جدید توی پالت روی همون ایجاد کنی ومتریالی که assign کردی پاک نمیشه اگر هم لازم بود که متریالی رو تغییر بدی و نداشتیش توی پالتات(یعنی روش متریال دیگه ای ساخته بئدی) با قطره چکون روی آبجکت کلیک کن تا متریال مربوط بهش بیاد توی پالتت.
به همین راحتی.

سلام
دوستمون اشاره فرمود
متریال multi sub objects برا همین کاره : هم برای تخصیص چندین متریال در یک خونه از اون 24 تا و هم برای تبدیل یه نمونه گیری چندین متریاله به یه گوی چهل تکه به تعداد متریالها. این آبجکت ترکیبی هست و میشه عددش رو دستی اضافه کرد.
یا علی

جدیدترین ارسال ها

بالا