سوال در مورد تصاویر gif در سایت

mazyarf

New Member
سلام
دوستان من برای طراحی قالب با یک مشکل مواجه شده ام تصاویر gif و png که در انها بخشی از تصویر بدون بکگراند است و به اصلاح شفاف است در مرورگر اکسپلورر دچار مشکل می شود به این صورت که این تصاویر در تمام مرورگر ها درست نمایش داده می شود به غیر از اکسپلورر در این مرورگر تصاویر که بخشی از انها بدون بکگراند است به صورت سفید نمایش داده می شود برای درک بهتر 2 تصویر در پایین قرار می دهم ممنون می شوم دوستان راهنمایی کنند

تصویر قالب در explorer

attachment.php

نصویر قالب در mozilla

attachment.php

پیوست ها

• test1.jpg
    test1.jpg
    15.3 کیلوبایت · بازدیدها: 15
  • test2.jpg
    test2.jpg
    14.1 کیلوبایت · بازدیدها: 15

.:. soroosh .:.

Active Member
درود .
دوست عزیز :
این نوع تصاویر در ورژن های قدیمی مرورگر اکسپلورر به همین صورت دیده میشه .
یعنی ورژن های قدیمی این برنامه این مشکل را دارن اما در ورژن های جدید این مشکل رفع شده ( فکر میکنم البته )
موفق باشید .

mazyarf

New Member
درود .
دوست عزیز :
این نوع تصاویر در ورژن های قدیمی مرورگر اکسپلورر به همین صورت دیده میشه .
یعنی ورژن های قدیمی این برنامه این مشکل را دارن اما در ورژن های جدید این مشکل رفع شده ( فکر میکنم البته )
موفق باشید .
خوب صحبت شما درست ولی من خودم یک سایتی را با اکسپلورر باز کردم یک تصویر gif که بکگراند خالی داشت درست نمایش داده می شد ان را در کامپیوتر سیو کردم و سپس در هاست خودم اپلود کردم و دیدم باز پشت سفید شد!!نمی دانم نیاز به کد خاصی هست یا ترفند خاصی ... که این نوع تصاویر در این مرورگر به درد نخور درست نمایش داده بشه!!

asirap

Member
دوست خوبم شما برای کد های جاوا توی گوگل سرچ کن یه کد پیدا میکنی که اگر توی قالبت بزاری این مشکل رو برطرف میکنه....
متاسفانه الان با دایال آپم و مشکله واسم وگرنه خودم واست در میاوردم

mazyarf

New Member
با سپاس از شما من سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم ای کاش ذکر می کردید چه گزینه ای را جستجو کنم

k2-4u

Well-Known Member
2 نوع PNG داریم PNG-12 و PNG-24
PNG-24 یه مقدار جادوی و خوشکله! . که در internet Explorer 6 مشکل داره
ولی در 7 باز میشه

mazyarf

New Member
ممنون از شما مشکل تصاویر حل شد ولی به شدت قالب را به هم ریخت

جدیدترین ارسال ها

بالا