سوال در مورد بهترين سيدي آموزشي موجود براي مبتدي تا پيشرفته

mokhajeh

New Member
سلام
خسته نباشيد
لطفا منو كمك كنين!
يه سي دي آموزش فتوشاپ از مقدماتي تا پيشرفته مي خوام ولي نمدونم بهترين سي دي آموزشي از كدوم شركته.
از راهنماييتون بسيار سپاسگذارم

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
من سی دی رو دقیقا نمیدونم ولی در مورد کتاب اموزشی باید بگم کتابهای انتشارات ناقوس و SAMS جزو بهترینها هستن. که البته بعضی از کتابهاشون داراری یک سی دی ضمیمه اموزشی هم هستن/

PhonieX

مدیر انجمن <A href="forum.majidonline.com/forums/6
در تایید صحبت های سارا خانوم کتاب های مسعود شباهنگ از انتشارات روزنه خوبه و خیلی ساده و روان توضیح داده

و اگر هم cdبخوای مشاورین انفورماتیک ندا رایانه خیلی خوبه

PhonieX

مدیر انجمن <A href="forum.majidonline.com/forums/6
البته من مسعد شباهنگ فتوشاپ 7 را خوندم و نمی دونم جدیدتر داده یا نه ولی در کل همون کتاب هم برای شروع خوبه البته سایت هم داره ولی من هرچی زدم باز نشد که در اون سایت اخرین تغییرات کتاب و نرم افزار را قرار بود بزاره

mokhajeh

New Member
بابا جون من سي دي مي خوام

سلام با تشكر از دوستان عزيزي كه به من پاسخ دادند.
اگه بهترين توليد كننده سي دي آموزشي فتو شاپ رو مي شناسين بهم معرفي كنين. چون مي خوام اول با سيدي شروع كنم بعد برم سراغ كتاب.
البته خودم مي دونم كتاب خيلي بهتر و كامل تره ولي برا شروع فكر مي كنم سي دي مناسب تره نظر شما چيه؟

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
در تایید صحبتهای محمد اقا باید بگم منم میخواستم کتاب اقای شباهنگ رو معرفی کنم که چون اسمشون رو فراموش کرده بودم نگفتم تا اشتباهی صورت نگیره.

در ضمن کتاب و سی دی تفاوت چندانی با هم ندارن و بستگی داره شما با کدوم راحتتر باشی. اگر اهل کتابخونی نیستی سی دی بگیر.

White Rose

Member
اگه خواستی سیدی آموزشی رو بگیری من این پیشنهاد میکنم.
آموزش غملی اصولیکاربردی و حرفه ای ترین نکات فتوشاپ 9 با شیو ه ای نوین
محصول شرکت کامپیوتر نسل جوان مشهد
4تا سیدی قیمت 6000 تومن

جدیدترین ارسال ها

بالا